24 iunie, 2014

BOURJOIS Rouge Edition Velvet - Hot Pepper


Trebuie neapărat să vă povestesc despre ultima mea obsesie în materie de rujuri.
Este un ruj lichid mat de la Bourjois - Rouge Edition Velvet în nuanța 03 Hot Pepper. Cică la noi pe piață aceste rujuri s-ar fi lansat prin luna martie. Mărturisesc ca nu cunosc această informație, dar acum sigur se găsesc la noi în magazine. Eu l-am cumpărat din Douglas și-am dat pe el 63 de lei, un preț cam măricel pentru un produs mass-market, dacă mă întrebați pe mine. Daaaar, rujul este de nota 10!
Eu am aflat de Bourjois Rouge Edition Velvet acum vreo câteva săptămâni, când efectiv a invadat toate canalele de YouTube pe care le urmăresc (majoritatea din UK- dacă vreți, vă fac o listă). Atât ce mai lăudau femeile alea rujul, c-am zis că e musai să fac un efort să merg în magazin să văd despre ce e vorba. 

Prima dată am fost în Kendra Unirii, unde costă 66 de lei. Vă spun sincer că în secunda unu mi-am zis că nu pot da atâția bani pe un ruj Bourjois. Mai puneam vreo 30 de lei și-mi luam naibii un ruj de la MAC, care știu sigur că-mi place. M-am dus și-n Douglas Unirii și acolo era 63 de lei. Atât m-am mai învârtit pe lângă ele, până când am cedat. 
Rouge Edition Velvet este disponibil în opt culori și de departe preferata mea este Hot Pepper. Este o nuanță de roșu ce bate ușor spre portocaliu. Textura îmi aduce puțin aminte de Glossy Stain-ul YSL despre care-am scris aici, în sensul că se simte de parcă m-aș da cu apă pe buze, fiind foarte confortabil din acest punct de vedere. 
În ceea ce privește aspectul, acesta este unul mat, dar nu usucă buzele nici după ore întregi de folosire. Eu îl aplic în două-trei straturi și culoarea este una foarte intensă. 

Din punct de vedere al rezistenței, stă foarte bine: cel mai mult l-am purtat pe buze la o nuntă, acum două sâmbete. Am stat cu el pe buze aproximativ zece ore, am mâncat, am băut, am fumat de-am spart și nu am reaplicat decât o singură dată și nu pentru că s-ar fi șters, ci pentru că nu mai era la fel de intens cum îmi doream eu. La un moment dat, o prietenă de lângă mine m-a întrebat "cu ce Dumnezeu ești dată pe buze de nu se duce deloc, nu se ia pe pahar și nici pe țigară?!" 

Vă las mai jos o poză din seara cu pricina, pe care am postat-o pe contul meu de Instagram, fotografia fiind făcută cu telefonul, în lumină artificială.
Numai eu puteam scrie atâta despre un ruj, vorba lu' Rozi. Ideea pe care trebuie s-o rețineți voi este că: are o textură foarte plăcută, este rezistent, finish mat și culori foarte simpatice. Prețul este singurul aspect negativ pe care i-l găsesc acestui produs. Vreau foarte tare să-mi mai iau cel puțin o nuanță și înclin spre Peach Club sau Nude-ist. Dacă le vreți la un preț mai mic decât la noi în magazine, l-am găsit pe Asos - link - la 8,99 lire. Din păcate, momentan nu au disponibile decât trei nuanțe. 
Dacă vreți să vedeți ce alte rujuri am ales pentru vara aceasta, vă invit să citiți postarea de aici