04 mai, 2014

Produse consumate în ultimele trei luni

 
Nu am mai apucat să fac o astfel de postare de la începutul anului. Așa că mi s-au strâns o grămadă de ambalaje goale, de nu mai aveam loc de ele în baie.
Azi mi-am luat inima în dinți și m-am pus pe făcut poze, deși lumina de afară nu m-a ajutat deloc. Eu fac pozele pe balcon, balcon care nu este prea bine izolat, așa că m-a și plouat fix în cap! Partea pozitivă este c-am văzut astăzi nu unul, ci două curcubeie absolut superbe! M-am bucurat ca un copil privindu-le, mai ales că nu mai văzusem unul de câțiva ani buni. 
Mai jos o să iau pe rând fiecare produs consumat în parte să vă zic două vorbe despre ele, în caz că n-am apucat să le fac review, și dacă le voi cumpăra din nou sau nu.
x Bioderma Sensibio H2O și Garnier Micellar Cleansing Water - pe prima dintre ele o folosesc de ani de zile și credeam că nu pot trăi fără ea. Asta până când am descoperit-o pe cea de-a doua căreia îi voi rămâne fidelă deocamdată. Am scris despre ea aici.
x Clinique Take the day off - acest balsam de curățare m-a ținut patru luni de zile! Ceea ce mi se pare enorm. Este un produs excepțional și merită toți banii. Am scris despre el aici. Probabil că-l voi cumpăra din nou la un moment dat, dar deocamdată îl voi încerca pe cel de la The Body Shop, care este jumătate ca preț și care sper să-mi placă la fel de mult. 
x PAI Gentle Hydrating Cleanser - un produs foarte foarte bun, mai ales pentru timp de iarnă când tenul este deshidratat. Curăță foarte bine și lasă pielea foarte hidratată. Nu cred însă că-l voi cumpăra din nou, din simplul motiv că este destul de scump, plus că am un wishlist destul de lung la capitolul ăsta.
x Dove Fine Silk și Dove Beauty Cream Wash - săpunurile lichide de la Dove cred că sunt preferatele mele, după cel cu ulei de măsline de la Mega Image. Așa că sigur le voi cumpăra din nou. 
x gel de duș Dove Purely Pampering - un gel de duș perfect pentru zilele când n-am chef să mă dau cu cremă hidratantă după baie/duș. Acum nu mai am nicio rezervă, dar o să-mi iau. Și cred că tot timpul la mine în baie se va regăsi un gel de duș de la Dove. Sunt geniale!
x Soap&Glory Clean on me - păcat că nu se mai găsește brandul ăsta și la noi în țară, pentru că au niște produse foarte bune și la prețuri ok. Mi-a plăcut foarte foarte mult gelul ăsta de duș și cred că dacă voi mai avea ocazia, îl voi cumpăra din nou. Pe ăsta sau poate o altă aromă...
x balsam și șampon TreSemme Platinum Strenght - în martie, s-a împlinit un an de când le folosesc. Dacă balsamul l-am folosit ocazional, șamponul este cel mai tare șampon ever și nu m-am despărțit nicio clipă de el. Nici nu mai știu la al câtelea sunt. Săptămâna trecută am cumpărat unul nou-nouț, de 500 de ml ca să-mi ajungă mai mult. Îmi pare rău că nu mi-am luat și balsamul, dar am atât de multe pe care trebuie să le termin, încât m-am gândit să mai amân momentul. Review puteți citi aici.
x șampon Dove Damage Solutions Colour Repair - am folosit acest produs în scurta pauză cât am rămas fără șamponul de care v-am spus mai sus. Nu este un produs rău, dar nici nu pot spune că mi-a plăcut foarte mult. Ceea ce mi-a plăcut este că nu mi-a făcut mătreață, principala mea problemă pe care o întâmpin cu majoritatea șampoanelor de pe piață. Nu cred că-l voi cumpăra din nou.
x TIGI Catwalk Sleek Mystique Striaght Shampoo - nu mi-a plăcut deloc șamponul ăsta, așa că l-am folosit la spălatul pensulelor și a fost numai bun. Am și balsamul din aceeași gamă, dar acela e mai ok. Nu-l voi cumpăra din nou. 
x deodorante B.U. Wild și Garnier Mineral Invisible - mi-au plăcut amândouă foarte mult și le voi cumpăra din nou. În prezent, folosesc tot unul de la B.U., dar altă culoare. 
x La Roche-Posay Serozinc - nu l-am terminat, dar s-a stricat și nu mai iese nimic din el. L-am folosit pe post de tonic și mi-a plăcut foarte mult. Cred că pentru un ten acneic ar fi minunat! Deocamdată nu o să-l cumpăr din nou, pentru că acum sunt setată pe loțiunile tonice exfoliante. Dar poate la un moment dat...Oricum, e un produs foarte bun.
x șampon uscat Batiste - varianta pe care-am terminat-o acum este cea colorată pentru păr șaten și brunet. E un produs foarte foarte bun fără de care eu nu exist! Am dat deja comandă de încă două bucăți, dar cred că alte variante. Aceasta colorată nu pot spune că e neapărat preferata mea, pentru ca îmi murdăresc unghiile atunci când îmi trec degetele prin păr după ce l-am folosit și asta mă cam enervează. Partea bună este că nu lasă urme de praf alb ca în cazul celorlalte. 
x spumant de baie de la Deep Steep cu grapefruit și bergamotă - îl ador și în prezent folosesc altă aromă. Vreau să le încerc pe absolut toate! Am povestit despre el aici.
x Sugar Scrub Hot Chocolate de la Giovanni -  am scris despre el în aceeași postare în care-am pomenit despre spuma de baie. Mi-a plăcut la nebunie acest exfoliant și după ce l-am terminat, am comandat varianta cu mentă și lămâie, care nu-mi place la fel de mult. Și asta pentru că este atât de răcoros, că efectiv tremur de frig atunci când îl folosesc. Aștept să vină căldura să-l pot folosi, dar după ce-l termin, mă voi întoarce la cel cu ciocolată.
x The Body Shop Shea Body Butter - după părerea mea, unturile de corp de la TBS sunt imbatabile! Cele mai bune produse pentru hidratarea corpului din tot ce-am încercat eu până acum: miros senzațional, intră repede în piele, sunt economice, hidratează și lasă pielea moale. Acum am în baie o mie de creme și loțiuni pentru corp, dar cu siguranță mereu mă voi întoarce la unturile de corp de la TBS. Preferatul meu este cel cu moringa.
x cremă pentru decolteu Lush Lovely Jubblies - mi-am dorit foarte mult produsul ăsta după ce l-am văzut lăudat pe Youtube de zeci de ori. Așa că la una din vizitele mele în Anglia, l-am cumpărat. Nu mi s-a părut un produs extraordinar, iar pe parcurs a început să-și schimbe mirosul ajungând să semene cu cel al unei creme de pantofi. L-am terminat totuși, dar nu o să-l cumpăr din nou. Cred că faza că e destinat zonei pieptului este nimic mai mult decât un gimmick și că orice cremă de corp este la fel de bună pentru zona respectivă, nefiind necesară una special concepută pentru asta. 
x Derma e Refining Pore Vitamin A Mask - nu mi-a plăcut deloc masca asta, ba din contră. I-am dat destule șanse și de fiecare dată, după ce-am folosit-o, mi-au ieșit coșuri. Nu am terminat-o, dar nu are rost să-mi mai ocupe loc degeaba în baie, așa că la gunoi! Am scris despre ea aici
x St. Ives Apricot Scrub Invigorating - mi-a plăcut foarte mult acest produs și l-am folosit cu succes mai bine de un an de zile. Nu l-am terminat, dar a expirat. Mai am o variantă a lui (renew&firm), dar m-am cam săturat de mirosul lor și în prezent folosesc alt scrub de față. Nu cred c-o să-l mai cumpăr. Puteți citi despre el aici
x La Roche-Posay Hydreane Legere - mi-a plăcut mult această cremă de față și-am folosit-o până la ultima picătură. Nu este greoaie, intră repede în piele, hidratează foarte bine și este o bază bună pentru machiaj. Deși nu cred s-o cumpăr din nou pentru că mai am un milion de alte creme hidratante, o recomand, mai ales dacă aveți ten sensibil.
x Estee Lauder Advanced Night Repair - s-a terminat...M-a ținut aproape un an de zile și tare tare mult mi-a mai plăcut serumul ăsta. Îmi pare tare rău că l-am terminat, pentru că este extrem de scump - în jur de 450 lei. Cred însă că-și merită banii...asta dacă-i aveți. Deocamdată sigur n-o să-l cumpăr, pentru că-mi doresc foarte mult un serum de la Sarah Chapman. 
x Caudalie Vinoperfect - tot un serum pentru față, dar pe care l-am folosit pe timpul zilei. Un produs ok, dar nu wow. Nu cred c-o să-l cumpăr pe viitor. 
x cremă de față cu FPS 30 Olay Regenerist - mi-a plăcut foarte mult crema asta, mai ales pe timpul iernii, fiind foarte hidratantă. Atât timp cât am folosit-o, nu am simțit nevoia să folosesc sub ea o altă cremă, ci cel mult un serum, pentru că aceasta făcea toată treaba. Nu cred însă că este potrivită unui ten gras, iar pentru mine nu a funcționat pe parcursul verii fix din acest motiv. Nu știu dacă o s-o cumpăr din nou, mai ales că la noi pe piață nu se găsește. Review aici
x măști de față Sephora - Anti-fatigue&energizing și Anti-aging&smoothing - mi-au plăcut mult aceste două produse și cum mi-au lăsat tenul. Mi-am dat recent comandă de câteva măști de față de pe iherb, așa că nu intenționez să le cumpăr pe acestea prea curând. 
x mască de față United Exchange Collagen Essence Mask Natural Herb - am cumpărat-o pe iherb de la categoria Trials. În pachet, se mai afla o altă mască (pomegranate), dar pe aceea nu am apucat încă s-o folosesc. Cea pe care-am folosit-o deja mi-a plăcut mult și în comanda pe care o aștept acum, am mai adăugat câteva măști de la același brand, mai ales că sunt foarte ieftine, unele chiar gratuite. 
x L'Oreal Super Liner Luminizer Green Eyes - un tuș de culoare verde cu câțiva stropi de sclipici în el. Mi-a plăcut la început și l-am folosit o perioadă. Nu cred totuși că nuanța lui mă avantajează, eu având ochii verzi. Verde pe verde...nu prea merge. 
x Max Factor Masterpiece Max - este unul dintre rimelurile mele preferate și cred c-o să-l cumpăr din nou la un moment dat. Eu primesc foarte multe rimeluri la testat și multe dintre ele îmi și plac. Așa că n-am mai cumpărat un rimel de foarte mult timp. Review aici
x Gosh Intense Liner Pen - un tuș foarte bun, dar nu cred să-l mai cumpăr din simplul motiv că prefer tușurile la borcănel care se aplică cu pensula. 
x Eyeko Skinny Liquid Eyeliner - l-am primit cadou la o revistă pe care mi-am cumpărat-o din Anglia și mă așteptam la marea cu sarea, ținând cont la cât de lăudat e. Nu l-am folosit însă mai mult de cinci ori pentru că s-a uscat foarte repede. Plus că era și foarte foarte greu de demachiat.
x Gosh Boombastic XXL - ador rimelul ăsta și acesta este al doilea tub pe care l-am terminat. Cu siguranță îl voi cumpăra din nou pe viitor pentru că este rimelul ăla care m-a dat pe spate de cât de bun e! Este destul de greu de manevrat, pentru că nu dozează foarte bine produsul, merită tot efortul. Am primit zeci de complimente când l-am folosit. Review aici
x L'Oreal Super Liner Duo Noir Saphir -  a fost tușul meu preferat foarte mult timp. Are o pensulă foarte ciudată - mai subțire pe-o parte și mai lată pe cealaltă. Are o culoare foarte frumoasă de bleumarin și m-a ținut foarte foarte mult timp - vreo trei ani de zile. Și acum mai iese produs din el de parcă ar fi nou, dar mi-e teamă să-l mai folosesc, fiind atât de vechi. Vreau însă pe viitor să-l încerc pe cel negru. 
x Revlon Colorstay Whipped Foundation - a fost fondul meu de ten preferat la un moment dat. Mai am foarte puțin din el, dar mai are puțin și împlinește doi ani de când îl am. Plus că între timp, am folosit alte fonduri de ten care-mi plac mai mult și care...sunt mai noi. Review aici
x cremă de ochi Eysilix de la Indeed Labs. - la început, mi-a plăcut foarte mult crema asta de ochi. Pe parcurs însă, am început să folosesc și altele, care mi s-au părut cel puțin la fel de bune, dar care sunt mult mai ușor de procurat. Nu o s-o cumpăr din nou.
x Beauty Blender - am de foarte mult timp burețelul ăsta, dar a venit vremea să-i fac vânt. L-am înlocuit cu burețelul de la Real Techniques, dar parcă acela nu-mi place la fel de mult. Primul este ceva mai scump, dar cred c-a meritat banii pe care i-am dat pe el. Nu cred totuși să-l cumpăr din nou, din simplul motiv că prefer totuși pensulele pentru aplicarea fondurilor de ten. Review aici.
 x pastă de dinți Powersmile de la Jason - am vorbit de atâtea ori de pasta asta de dinți, c-am obosit. Momentan n-o mai am pe stoc, dar cu siguranță o voi cumpăra din nou pentru că este pasta mea de dinți preferată. Review aici.  
x Crest 3D White Whitestrips Professional Effects - nu m-au impresionat aceste benzi de albire a dinților. Cred c-am avut așteptări prea mari și-n final, am fost dezamăgită. Am observat ceva mici schimbări, dar nimic notabil, așa cum auzisem. Mă gândesc că poate din cauză c-am avut doar cinci. Intenționez totuși să le cumpăr din nou, dar ceva mai multe. Nu mă las! 
Doamne, mult mi-a luat să fac postarea asta! De pe la ora 3 lucrez la ea și acum e deja 8:14! Sper totuși să vă fie de vreun folos și să nu fi muncit degeaba la ea :)) Mă scuzați pentru eventualele greșeli, dar chiar nu mai am răbdare să mai stau să mai citesc postarea încă o dată!