14 mai, 2014

Nou de la The Body Shop - Tea Tree Flawless BB Cream + CONCURS


Nu știu dacă ați văzut, dar în prezent, pe pagina de Facebook A Beauty Tale se desfășoară un concurs The Body Shop. 
Premiul constă în noul BB Cream Tea Tree Flawless și un gel de curățare Tea Tree Cool & Creamy Wash
Așa că astăzi o să vă spun două vorbe despre BB Cream, cel mai nou produs din gama Tea Tree. Recunosc că eu nu l-am încercat, nefiind destinat tipului meu de ten, așa că informațiile de mai jos sunt preluate din comunicatul de presă. Nu fac eu treburi din astea, dar m-am gândit că poate vă doriți totuși să știți ce puteți câștiga :))
Așadar, Tea Tree Flawless BB Cream este primul produs de acest fel destinat tenului acneic. Îmbogăţit cu ulei de arbore de ceai, obţinut prin Community Fair Trade din Kenya, acest BB cream cu textură ultra-lejeră acoperă şi vindecă tenul în acelaşi timp, matifiază și elimină luciul pielii. 
Probabil ați mai auzit despre uleiul din arbore de ceai, acesta fiind un ingredient cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene (este cel mai puternic antibacterian natural) și cu putere de vindecare. Obţinut tocmai de la poalele Muntelui Kenya, uleiul organic Community Fair Trade din tea tree este fabricat artizanal şi distilat la aburi în mai puţin de 12 ore de la recoltă pentru a-şi păstra intacte proprietăţile miraculoase.  
Produsul este disponibil în trei nuanţe: 01 Light, 02 Medium, 03 Dark, care se adaptează perfect tenului. Un tub conține 40 de ml de produs, la prețul de 39 lei. 

Așadar, dacă doriți să încercați acest produs, precum și gelul de curățare Tea Tree Cool&Creamy Wash, vă aștept cu drag pe Facebook: link
Dacă vă decideți să vă înscrieți, vă doresc mult succes!