24 martie, 2014

TBS Vitamin E Serum-in-Oil

 
Poate știți deja - ar fi culmea să nu știți :)) - că de vreo câteva luni de zile, am adăugat în rutina mea de îngrijire a tenului un ulei de la PAI.
M-am declarat îndrăgostită de acesta pe vecie și l-am pomenit de nenumărate ori. Pe la sfârșitului lui ianuarie însă, citeam pe blogul lui Caroline Hirons despre un nou produs lansat pe piață de către The Body Shop - un ulei serum cu vitamina E. Și de-atunci, am văzut pe blogurile din Marea Britanie zeci de postări care ridicau în slăvi acest produs. 
Săptămâna trecută, TBS Vitamin E Serum-in-Oil a venit și la noi pe piață și bineînțeles c-a ajuns și la mine. Este primul meu produs dedicat îngrijirii tenului de la acest brand și, drept să vă spun, eram mai mult decât curioasă despre dumnealui. Îl folosesc de o săptămână, așa că azi o să vă spun pe scurt prima mea impresie despre el și, de ce nu, o comporație cu uleiul de la PAI pe care-l foloseam până acum.
În primul rând, are exact același timp de ambalaj - în sticlă, prevăzut cu o pipetă pentru dozarea produsului, care este incolor. Eu prefer acest tip de ambalaj la uleiuri, pentru că scot exact atât produs cât am nevoie, fără să irosesc vreun strop și fără să mă ung până la coate. Are un miros foarte delicat și pe mine mă calmează, mai ales că-l folosesc seara, așa fiind recomandat. 

Principala deosebire față de uleiul PAI pe care-am constat-o încă de la prima folosire a fost că este mult mai light. Poate datorită faptului că nu este un ulei 100%, ci un ulei-serum așa cum îi spune și numele. Tot datorită acestui aspect, se absoarbe mult mai repede în piele. Eu îl aplic prin tapotare, imediat după ce-am aplicat un tratament pentru uniformizarea culorii tenului și un alt serum. L-am folosit și singur, dar mi se pare că funcționează mult mai bine în combinație cu mult-prea-iubitul-și-adoratul serum Advanced Night Repair Serum de la Estee Lauder, din care apropo mai am foarte puțin, lucru care mă întristează teribil că e mega-scump.
Primele efecte pe care le-am observat au fost că mă trezesc cu fața foarte hidratată și pufoasă, cum zice o prietenă de-a mea. Prin pufoasă a se înțelege fină și luminoasă. Pentru următoarea perioadă, voi rămâne la acest produs în detrimentul celui de la PAI, care mi se pare un pic cam prea greoi pentru primăvară-vară, ținând cont că am ten mixt. Apropo, serumul-ulei de la TBS este destinat tuturor tipurilor de ten. 
Cât despre detaliile tehnice, produsul conține un mix de uleiuri organice, cum ar fi germeni de grâu, floarea soarelui, jojoba, marula, susan și soia. Aceste ingrediente au rolul de-a forma o peliculă de lipide la suprafața pielii, care menține hidratarea. Producătorul recomandă folosirea lui prin masare ușoară, însă, așa cum am spus și mai sus, eu prefer să aplic genul ăsta de produse prin tapotare. Poate e doar în capul meu, însă mi se pare că intră mai bine în piele. 
După o săptămână de folosire, mă declar mulțumită de acest produs. Însă dacă mulțumirea va rămâne la același nivel, probabil că veți vedea TBS Vitamin E Serum-in-Oil în postarea cu produsele preferate ale lui martie. Prețul acestuia este de 79 lei pentru 28 mililitri de produs și-l puteți găsi fie în magazinele fizice TBS, fie direct pe site-ul lor.