21 februarie, 2014

Lipstick Tag

 
Am văzut recent pe blogul Loredanei o leapșă care mi-a plăcut tare mult și încă de atunci mi-am pus în cap s-o fac cât mai repede, până nu uit.
Este vorba despre o leapșă despre rujuri. Așa că azi, o să vorbim despre...rujuri. 
1. Câte rujuri deții în momentul de față?
Acum am cam 54 de rujuri (fără gloss-uri). Spun "cam" pentru că sigur mai am rătăcite prin poșete sau pe la birou, pentru că am obiceiul ăsta. Știu că sunt destul de multe...Iubirea mea pentru rujuri este una relativ recentă. Niciodată nu mi-a plăcut să-mi fac buzele, dar de vreun an de zile, foarte rar ies din casă fără să mă dau cu ruj pe buze. Pasiunea mea a început cred atunci când am descoperit Just Bitten Kissable Balm Stains de la Revlon, de care m-am îndrăgostit iremediabil. Puteți vedea o parte din colecția mea în postarea de aici. Cred c-ar trebui să fac una nouă, întrucât s-au mai adăugat câteva la colecție. 
2. Care a fost primul ruj pe care l-ai achiziționat?
Ei asta chiar nu pot să vă spun pentru că nu-mi aduc aminte de nicio culoare. Mă strofoc din adâncuri, dar nu reușesc. Pot să presupun doar c-a fost unul de la Ruby Rose, dar nu bag mâna-n foc. Au trecut atât de mulți ani...
3. Care este brandul tău preferat când vine vorba de rujuri?
Prefer clar rujurile de la MAC! Deși nici cele de la Revlon nu sunt de lepădat.
4. Care este rujul pe care-l porți cel mai des pe buze?
Rujul meu preferat în acest moment este IM-PASSIONED de la MAC. Îl port în disperare și îl ador! Întind mâna aproape zilnic după el și mi se pare că se potrivește absolut oricărui machiaj. Puteți citi despre el în postarea de aici
5. Care este finish-ul tău preferat?
Îmi plac foarte mult rujurile care nu au sidef în ele, să fie spre mat, dar nici mat-mat. Finish-ul preferat este cel al gamei Amplified de la MAC, ale cărei rujuri sunt și foarte rezistente. 
6. Care a fost ultimul ruj cumpărat?
Cumpărat din bănuții mei a fost IM-PASSIONED, iar după aceea am devenit atât de obsedată de el, încât nu am mai simțit nevoia să-mi cumpăr altele. Am mai primit însă câteva, iar ultimul este unul de la Inglot, care însă-mi usucă buzele groaznic. 
7. Câte produse pentru buze conține portfardul tău în momentul de față?
Eu nu am un portfard pe care să-l port zilnic la mine în geantă. Însă de obicei, îmi pun în poșetă rujul pe care-l folosesc în acea zi, în cazul în care acesta nu este foarte rezistent și nu mă ține până seara. Asta vorbind strict de rujuri. Dacă vorbim de produse de buze în general, am o tonă de balsamuri de buze pe care le car după mine. În momentul de față, am patru. 
8. Care este rujul tău roșu preferat?
Deși îmi place foarte mult și unul de la Rimmel din gama Kate Moss (review aici), preferatul meu este de departe Russian Red de la MAC
9. Cum îți depozitezi rujurile?
Eu am un dulăpior cumpărat de la Ikea, foarte practic, pe rotile, în care-mi țin absolut toate produsele de machiaj. Unul dintre sertare este dedicat rujurilor și gloss-urilor. 
10. Ce rujuri ai în momentul de față în wishlist? 
Am multe multe rujuri pe care mi le doresc și majoritatea sunt de la MAC, așa c-o să le enumăr pe acestea: Vegas Volt, Chatterbox, Patisserie, Girl About Town, Lady Danger. Apoi, mai vreau două rujuri de la Tom Ford - True Coral și Indian Rose - și de la Burberry nuanța Rose Pink. Asta pe scurt, că sunt mult mai multe...
Invit toate bloggerițele pasionate de rujuri să preia această leapșă, care sper că v-a plăcut. Vă doresc un weekend liniștit!