21 ianuarie, 2014

Review RIMMEL Scandaleyes Lycra Flex Mascara

 
Astăzi o să vă vorbesc despre rimelul pe care-l folosesc de vreo lună de zile.
În urmă cu vreun an de zile, am făcut review pentru varianta originală a acestui rimel, Scandaleyes, care m-a dezamăgit cumplit. Însă cu Scandaleyes Lycra Flex este o cu totul altă poveste. Nici nu se pot compara cele două! 
Ambalajul este foarte asemănător, atât tubul, cât și peria. Însă probabil că formula diferă. Scandaleyes Lycra Flex îmi place destul de mult. Nu se numără printre rimelurile mele preferate, dar nici nu e de aruncat. Deși am senzația că rimelurile cu pensulele excesiv de groase oferă genelor cel mai mult volum, găsesc totuși că acestea sunt și cel mai greu de folosit. Din punctul meu de vedere, trebuie să fiu mult mai atentă la aplicare pentru că de cele mai multe ori mă murdăresc pe pleoapa superioară. 
Nu folosesc Scandaleyes Lycra Flex pe genele inferioare pentru că așa cum am mai zis în dese rânduri, acestea sunt extrem de rare și încălecate și mă murdăresc foarte ușor cu cât peria e mai groasă. Pentru ele folosesc un alt rimel, despre care o să vă vorbesc cât de curând.
Vă las mai jos poze să vă dați seama cum se vede rimelul pe genele mele, cu mențiunea să-mi scuzați sprâncenele întrucât le las să crească și arată cam grotesc în momentul de față.
 
După cum probabil observați din pozele de mai sus, nu este o diferență majoră între poza în care am aplicat doar un strat și cea în care am aplicat două. De asemenea, puteți vedea că oferă volum și alungește genele, fără să le lipească între ele. Prefer totuși să-l aplic doar o dată, întrucât de la a doua aplicare începe să lipească genele și urăsc asta. 
O altă observație ar fi că dacă îl aplic de două ori, spre seară curg din el bobițe pe obraz. Cred că știți la ce fel de bobițe mă refer. Se demachiază ușor, chiar parcă mai ușor decât multe alte rimeluri pe care le-am mai încercat.
Nu știu exact ce preț are în magazine, dar l-am văzut pe unele site-uri la un preț în jur de 20 lei. Cred că la banii ăștia chiar merită încercat! 
L-a mai folosit cineva?