30 octombrie, 2013

Încălţăminte pentru iarnă

 
De vreo lună de zile, hălădui zi şi noapte în căutarea unei haine de iarnă şi a unor cizme/ghete.
Dacă săptămâna asta am reuşit să-mi cumpăr un palton de la Zara (îmi mai trebuie şi-o geacă), la cizme nu ma pot deloc hotărî. Am pus ochii pe câteva modele - pe unul dintre ele mi-l doresc cu puterea a o mie de sori, dar nu mi-l permit, altele nu le au numărul meu şi tot aşa.
Şi pentru că mi-am salvat în calculator o mulţime de modele, o să împărtăşesc astăzi cu voi modelele mele preferate, cele care sunt stilul meu. Vreau să precizez că în ultima perioadă stilul meu s-a schimbat destul de mult. Îmi place foarte mult să combin sport cu elegant, grunge cu girlie etc. Ca să vă faceţi o idee despre genul meu, vă las blogul lui Sami, al cărei stil este fix pe gustul meu!
Aşadar, mai jos vă las cu modelele care-mi plac cel mai mult, alese din magazinele mele preferate, de unde îmi cumpăr marea majoritate a ţoalelor. 
ZARA
Flat Leather Biker Style Ankle Boot - 579 lei
ASOS
Asos Aberdeen Leather Biker Boots - 87,61 euro
Shellys Plaskove Strap Heeled Ankle Boots - 99.06 euro
OFFICE SHOES 
Dr. Martens 1B99 - 599 lei
Dr. Martens 1919 B-Fh - 499 lei
RIVER ISLAND
Black Studded buckle knee high boots - 100 lire
Black cleated sole platform boots - 60 lire
TOPSHOP
Audience Clean Zip Boots - 88 lire
Cel mai mult tind către primul mode de la Dr. Martens, dar momentan nu au numărul meu pe stoc. Totuşi, în afară de cele de mai sus, mi-au furat inima o pereche de cizme de pe Asos care-mi plac cel mai mult şi mai mult, dar pe care, din păcate, nu mi le permit. Aş putea să fac un efort, însă în capul meu acest efort nu se justifică în acest moment, oricât de mult mi le-aş dori. Am totuşi senzaţia că aceste cizme au fost parcă special făcute pentru mine.

Pe primele, cele de la Zara, am fost la un pas să mi le cumpăr, însă am probat un 38 şi mi-erau mari, iar 37 nu aveau pe stoc. Nu mă pot hotărî între ele şi cele de la Dr. Martens, dar balanţa înclină uşor spre cele din urmă. Îmi doresc o pereche de docs de vreo 5-6 ani şi cred c-a venit timpul să-mi satisfac acest capriciu, mai ales că bocancii de la acest brand sunt renumiţi că ţin o viaţă. 
Vouă ce modele vă fac cu ochiul pentru această iarnă? Dacă aveţi orice fel de sugestii, le aştept cu drag în comentarii, că poate am omis fix un model care mi-ar plăcea :)