01 septembrie, 2013

Preferatele lunii august


Sunteți pregătite de toamnă, doamnelor? Mâine-poimâine o să ne trezim că e Crăciunul!
Eu deja mă gândesc ce-o să fac de sărbători. 
În altă ordine de idei, probabil ați observat c-am cam rărit-o cu blogul. Există o explicație! De fapt, chiar mai multe. Cât am fost plecată în vacanță, mi-am cam ieșit din ritm și atunci a început declinul. Blogul ăsta e ca un al doilea job pentru mine și îmi ocupă foarte mult timp. Cât am stat plecată, am avut activitate aproape zero. Și-a fost bine. De când m-am întors, au mai apărut și alte lucruri în viața mea și cu atât mai mult mi-a fost greu să reintru în ritm. Tot timpul am ceva de făcut și parcă nu mai găsesc timp să fac poze, să scriu. Partea cu pozele mă omoară, că-mi mănâncă foarte mult timp. Cred că pentru prima dată în doi ani, am fost tentată să las baltă totul. Mi-am dat seama însă că nu pot renunța și știu c-o să-mi revin. Sper să-mi revin :)
Și mai bine să vă arăt ce produse mi-au plăcut luna asta. 
Începem cu burețelul de aplicare a fondului de ten Beauty Blender, pe care l-am redescoperit luna asta. Zăcea aruncat într-un colț din baie, nefolosit și uitat de lume. M-am reîndrăgostit de el și se potrivește de minune cu fondul de ten pe care-l folosesc în prezent. Review găsiți aici
Și dacă tot am pomenit de fond de ten, cel pe care l-am folosit luna aceasta este Nearly Naked de la Revlon. L-ați văzut acum vreo două luni la dezamăgirile lunii. Bine că nu am apucat să-i fac review atunci, că dădeam cu el de toți pereții. Mi-am schimbat complet părerea despre el și asta datorită cremei pe care o folosesc în prezent.  Știam deja cât este de importantă baza pe care se aplică fondul de ten, dar ca la Nearly Naked n-am simțit-o niciodată. Odată ce-am schimbat crema de față, s-a schimbat complet felul cum percepeam acest fond de ten și cred că acum chiar merită un review. Îmi place și-o să-l folosesc până la ultima picătură!
După ce o perioadă de timp am folosit deodorante spray din comerț, am revenit la mult-iubitul meu Crystal. Știu că sunt persoane pentru care acesta nu funcționează, însă pentru mine este perfect! Știu că atunci când îl folosesc n-am niciun stres. Plus că nu conține toate prostiile pe care deodorantele din comerț le conțin. I-am făcut review aici
Luna aceasta am primit câteva produse de la Enliven, brand care se găsește în farmaciile Centrofarm. Nu am apucat să le folosesc pe toate, dar săpunul lichid îmi place tare mult. Are un miros delicios de portocală și nu-mi usucă deloc mâinile. 
Poate știți cât de mult mi-am dorit serumul Advanced Night Repair de la Estee Lauder. L-am câștigat la un concurs Estee Lauder și tare fericită am mai fost. Și încă mai sunt! Deși nu văd rezultate wow - nici nu aș avea cum după atât de puțin timp - nu cred să-mi mai lipsească vreodată din rutină acest produs, chiar de-ar fi să mănânc pâine cu iaurt o lună de zile. Îmi place cum îmi luminează tenul și-l face catifelat. Vă povesteam la un moment dat că am avut un mic derapaj legat de îngrijirea tenului și nu m-am demachiat într-o seară. Acest serum împreună cu o mască de față mi-au salvat pur și simplu tenul. Mai nou am început să-l aplic în fiecare seară, pentru că am observat o diferență în zilele în care nu-l aplic. 
Dacă tot mi-am luat gelul de duș de la Soap&Glory pe care-l ador pur și simplu, mi-am cumpărat și crema de mâini Hand Food din aceeași gamă. Miroase a parfum Coco Mademoiselle și hidratează foarte bine mâinile, fără să le lase slinoase. O folosesc în fiecare seară înainte de culcare și mă trezesc cu mâinile moi. 
Luna asta am mai primit și niște produse de la Handmade Sister, despre care o să scriu în curând mai pe larg. Îmi plac absolut toate, dar preferatul meu este balsamul de buze. Este cel mai bun balsam de buze ever! Am rujuri care-mi usucă buzele și seara când ajung acasă le am crăpate în ultimul hal. Înainte de culcare, aplic acest balsam și dimineața buzele sunt ca noi. 
Un alt produs mega-iubit este gelul de înlăturare a cuticulelor de la Sally Hansen. Deși eram destul de mulțumită de cel de la Farmec, mi-am dorit să-l încerc și pe acesta  datorită tuturor laudelor pe care le-am tot citit despre el. Este genial! Genial, vă zic! Nu mai concep să-mi fac manechiura fără să-l folosesc. Este mult mai bun decât cel de la Farmec, deși nici acela nu este de lepădat. Și cred c-o să mă țină o grămadă. L-am folosit de foarte multe ori și nici nu se observă c-am consumat din el. Cred că este un produs care nu trebuie să lipsească din trusa niciunei femei. 
Am mai făcut o descoperire în august: rujul Ever Hip de la MAC. Nu-l mai folosisem de vreun an și ceva. Într-o dimineață, răscoleam prin sertarul meu cu rujuri să-mi scot Morange de la MAC și cum mă uitam pe etichetele rujurilor mele MAC, mi-a picat ăsta în mână. Zic ce-o mai fi și cu ăsta că și uitasem că-l am. Ooo cât îmi place! Este o nuanță potolită de portocaliu deschis. 
Din preferatele lunii august nu putea să lipsească Teddy de la MAC, creionul dermatograf fără de care nu funcționez. Am început unul nou-nouț și-l iubesc la fel ca la început :))
Deși am menționat-o și luna trecută, am simțit nevoia să amintesc și de data asta masca exfoliantă de la REN. Mi-e teamă de clipa când voi folosi ultima picătură, dar asta nu mă oprește s-o aplic săptămânal. Puteți citi despre ea aici
On and on Bronze de la Maybelline a fost foarte iubit luna asta. L-am folosit aproape în fiecare zi. Probabil că deja ați aflat, că fardurile cremă Color Tattoo au apărut și la noi. Eu mai am încă două, dar acesta este de departe preferatul meu. 
Top coat-ul pentru uscare rapidă de la Seche Vite este senzațional, v-am zis de atâtea ori. Are însă un mare minus: se îngroașă destul de repede și de pe la jumătatea sticluței devine foarte dificil de folosit, dacă nu chiar imposibil. Așa c-am trecut la cel de la Revlon. Nu este la fel de bun ca Seche Vite, însă este foarte subțire și se aplică foarte ușor. Nu sunt încă hotărâtă dacă o să revin la celălalt, dar pentru moment îmi place Revlon Quick Dry Top Coat
Vă ziceam mai sus că serumul de la Estee Lauder împreună cu o mască de față mi-au salvat fața la un moment dat. Făceam referire la masca hidratantă Super Facialist de la Una Brennan. Îmi pare atât de rău că nu mi-am luat mai multe tipuri de măști de la acest brand, dar data viitoare când mă duc în Anglia cu siguranță nu mai ratez ocazia. Este o mască hidratantă care face exact ceea ce-ar trebui să facă: hidratează. Am avut la un moment dat tenul extrem de deshidratat de pur și simplu mi se cojeau obrajii, dar am aplicat această mască de vreo două ori și imediat și-a revenit.
După luni de zile în care-am folosit aproape exclusiv fardurile de la MAC, trusa Naked de la Urban Decay a revenit în viața mea. Asta se datorează unui tutorial pe care l-am văzut pe Youtube și în care tipa respectivă folosea această trusă. Mi-a plăcut la nebunie machiajul făcut de ea și mi-am dorit să-l recreez. Și cum mi-a ieșit, l-am purtat în mare parte din luna august. Vă las tutorialul mai jos, în caz că sunteți curioase. 
Luna asta am avut și o mică dezamăgire. Este vorba de rujul Creme Cup de la MAC. Este unul dintre rujurile cele mai bine vândute de la MAC și bineînțeles că mi l-am dorit și eu. L-am luat...dar no me gusta. Usucă tare buzele și se strânge. Dar se strânge în așa hal de-mi vine să dau cu el de toți pereții. Am spus la început că e mică dezamăgire, pentru c-am reușit cumva să-l fac să funcționeze. E prea frumoasă nuanța ca să fi renunțat la el chiar așa ușor. Acum îl aplic cu degetul și întind bine bine. Sterg surplusul cu un șervețel și apoi aplic din nou, tot cu degetul. Așa mai merge. 
Acestea fiind spuse, vă urez un început de toamnă superb!