05 septembrie, 2013

Din nou despre Garnier Moisture Match



Poate vă mai amintiți că la un moment dat, prin iulie, v-am povestit despre Garnier Moisture Match Wake Me Up.
De asemenea, am avut și un concurs pe blog, unde cinci doamne au avut ocazia să câștige acest produs și să-l testeze. Patru dintre ele au fost destul de drăguțe că mi-au și trimis pe mail părerea lor despre Wake Me Up. Poate sunteți și voi curioase despre experiențele lor, așa că mai jos o să vi le prezint.  

Anișoara Gherca: "Salutare! Prinsă în vopsele, var și alte amenajări, am uitat să laud produsul. Daaaaaa...e minunat! În fiecare dimineață mă minunez de transformarea pe care o suferă tenul după numai câteva minute de la aplicare: mai ferm, mai luminos, fresh. De 2 săptămâni sunt ocupată cu amenajarea apartamentului și oboseala își spune cuvântul. Cu toate astea, în fiecare dimineață chipul meu radiază, tenul zâmbește. Mulțumesc Garnier Moisture Match!"
Roxana Pătrunsu: "Bună, încep prin a-ți mulțumi că mi-ai dat ocazia să testez acest nou produs de la Garnier. De când l-am primit, l-am folosit zilnic atât dimineața cât și seara iar efectele sunt deja vizibile. Tenul meu este mai luminos și își păstrează aspectul proaspăt pe durata întregii zile. În ceea ce privește ambalajul, acesta este foarte practic și permite și o aplicare ușoară. Sunt sigură că după ce îl voi termina îl voi recumpăra."
Andrei Mariana: "După ce am folosit produsul pentru o săptămână, pot spune că este perfect pentru zilele fierbinți când nu suport să îmi simt fața încărcată cu fel de fel de creme și machiaje. Se absoarbe rapid și îmi dă un sentiment plăcut, totuși nu este foarte hidratant deci nu intenționez să-l folosesc când se răcește vremea.
Părerea Darei vă invit s-o citiți la ea pe blog, aici
Mă bucur că fetele au fost atât de drăguțe și, la rugămintea mea, mi-au trimis feedback-ul lor despre Garnier Moisture Match Wake Me Up. Vă mulțumesc mult, doamnelor! Iar vouă sper să vă fi fie de folos părerile lor :)