12 iulie, 2013

Produse consumate *mai-iunie*


Iaca m-am învrednicit să mai scriu și eu ceva pe blog că tare leneșă am mai fost.
De fapt, să fiu sinceră, vremea este atâââââât de frumoasă în Anglia că pur și simplu am stat numai pe afară. De aproape o săptămână de când sunt în vacanță, nu a fost nici măcar un strop de ploaie. Și știm cu toții cum e vremea de obicei în Anglia. Mare noroc am avut. 

Diseară mergem la beut și la dans și mi-am zis eu așa în mintea mea să mai stau și pe acasă și să mă pregătesc un pic. Mi-am trântit o mască în păr și ce să fac, ce să fac cât stau cu ea...zic hai să scriu pe blog! Așadar, azi vă arăt repede-repejor ce produse am consumat în mai și iunie. 
- scrub-ul de corp Sugar Crush de la Soap&Glory - l-am cumpărat la ultima mea vizită aici în Anglia și, deși la început chiar m-a dezamăgit, până la urmă am ajuns să-l iubesc. Nu o să-l cumpăr din nou pentru că sunt mult prea îndrăgostită de scrub-ul de la Caudalie, pe care-l folosesc în prezent.
- săpun lichid On Line Milk&Honey și Balea Sensitive - cel de la Balea mi-a plăcut foarte tare, cel de la On Line (am o problemă cu numele acestui brand) nu prea. Momentan n-o să mai cumpăr niciun săpun lichid că m-a apucat iar nebunia cu cele solide. Dar pe viitor, cred că cel de la Balea se va afla din nou în baia mea :) 
 
- vopsea de păr Palette Intensive Color Creme în nuanța șaten deschis - mi-a plăcut foarte foarte tare nuanța, însă acoperirea firelor albe și rezistență...nota 1! Mereu am avut problema asta cu Palette și nu știu de ce mă încăpățânez să o cumpăr din nou. Cred că din cauză că are niște nuanțe foarte frumoase. 
- Elseve Color Vive - mi-a plăcut foarte tare tratamentul ăsta. Deocamdată n-o să-l cumpăr iar, pentru că mai am de terminat câte ceva. Însă, la un moment dat, o să-l iau iar. Nu știu dacă această variantă sau altele, pentru că parcă sunt un pic curioasă să le văd și pe restul. Am impresia că parcă mai sunt incă două în gama asta. I-am făcut review aici
- deodorant Rexona Clear Aqua - pe primul l-am cumpărat când am fost la mare și nu aveam chef și răbdare de cel pe care-l folosesc de obicei (piatra Crystal). Mi-a plăcut foarte tare și l-am cumpărat și pe al doilea. Am prins aici în Boots o ofertă la ele și mi-am mai luat două bucăți (se cheamă Sure în Anglia). Din categoria deodorantelor cu fâs-fâs, acestea clar sunt preferatele mele. Îmi mai plac și cele de la Garnier. 
- gel de duș cu trandafir de la Born to Bio - nu știu dacă ați auzit de brandul ăsta; eu mărturiesc că nu. Am primt de la o colegă acest gel de duș și-o loțiune tonică, dar niciunul dintre ele nu m-a dat pe spate. Gelul de duș chiar nu mi-a plăcut deloc. Miroase drăguț, dar nu face spumă mai deloc. Ș-apăi dacă nici gelul de duș nu mai face spumă...
- dizolvant de unghii fără acetonă de la Cien - nota 10! Dizolvantul meu preferat, pe care l-am cumpărat din nou imediat ce l-am terminat pe acesta. 
- apă micealară L'Oreal - mi-a plăcut foarte mult, am terminat-o și...m-am întors la Bioderma :)) Nu știu, dar cea de la Bioderma pur și simplu dă dependență. Nu am stat să socotesc care e mai avantajoasă ca preț, nu m-am gândit de două ori și-am luat-o din nou pe aia. Review aici
- soluție micelară Bioderma Sensibio - că tot ziceam mai sus, rămâne în continuare preferata mea. 
- gel de curățare cu acid glicolic de la Mario Badescu - am avut două mostre care m-au ținut vreo lună. Mi-a plăcut și nu mi-a plăcut. Lasă pielea așa cum ar trebui s-o lase - prospătă, curată etc -, însă dacă-l foloseam prea des, îmi usca fața. Cred că e normal să se întâmple astea de la produsele cu acid glicolic, dar prefer să mă lipsesc de asta. Așa că-i zic pas. 
- Seaweed Cleansing Soap de la Mario Badescu - am avut două mostre; pe una am terminat-o și mai am încă una. Nu e prima dată când folosesc acest produs și de fiecare dată mi-a plăcut. Partea proastă la el este ambalajul. Fiind un produs foarte foarte gros, când ajungi pe la jumătatea recipientului, storci la el de-ți ies ochii din cap ca să iasă produs. Mie treaba asta no me gusta! Dacă era prevăzut cu pompiță, cred că mi-aș fi luat varianta full size. Dar așa...pas! 
Acestea fiind spuse, abia aștept să vă arăt ce mi-am cumpărat din Anglia! Deci, doamnelor, am prins niște reduceri...de nu mi-a venit să cred! Așa ca un exemplu, mi-am luat niște super-blugi cu 3 lire. Adică am rupt magazinele în două. Mi-am cumpărat o tonă de haine! La machiaje am fost surprinzător de cuminte; mi-am luat vreo două chestii de la MAC, un rimel de la Max Factor și cam atât. 
Am fost foarte foarte tristă că în Reading nu este counter Nars. Voiam musai să-mi iau un fond de ten și-un anticearcăn de la ei, dar se pare că asta se va întâmpla cu altă ocazie. Nu am ajuns deloc în Londra până acum, dar dacă mă voi duce...direct la Nars mă opresc. Asta dacă o să mai am cu ce :D Mi-am mai cumpărat și niște cosmetice de care aveam nevoie și care sunt tare interesante. Dar mai multe probabil că vă voi arăta peste o săptămână și ceva când mă voi întoarce acasă. Vă pup și aveți grijă de voi!