04 iulie, 2013

Adio, dar rămân cu voi!



Sâmbătă la ora 17:05 am avion cu destinaţia Londra.
Am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile şi sunt un pic panicată că am o grămadă de prostii de făcut şi timp mai deloc. Iar azi mi-a și fost super rău de-a trebuit să plec de la birou și simt că n-am vlagă să mai fac ceva în seara asta. 
O să încerc să postez câte ceva în cele două săptămâni căt sunt plecată, însă nu promit nimic. Că şi data trecută când am fost în Anglia am zis c-o să fiu activă şi nu s-a întâmplat asta. Dar promit să fac tot posibilul să fiu activă atât pe blog, cât şi pe pagina de Facebook. 
Cu gândul la vacanţă, visez cu ochii deschişi la ce alte locuri din lumea asta mare mi-ar mai plăcea să văd. Nu sunt extraordinar de umblată prin lume, dar am văzut vreo câteva locuri, iar Berlin rămâne clar preferatul meu. Nu am ieşit niciodată din Europa, lucru pe care mi-l doresc tare mult. Mi-ar plăcea să străbat lumea în lung şi-n lat, însă sunt două locuri care nu mă atrag şi pe care nu ţin neapărat să le văd: America şi Italia. În America nu mi-am dorit niciodată să ajung şi probabil că lucrul ăsta nu se va schimba prea curând. Nu mă atrage cultura americană, oamenii şi nici oraşele. Dacă totuşi ar fi să ajung vreodată acolo, San Francisco ar fi oraşul pe care mi-ar plăcea să-l văd. Italia...nu ştiu, am auzit multe păreri negative despre acestă ţară: mizerie, oameni needucaţi şamd. şi nu mă atrage deloc. 
Darrr, sunt câteva ţări/oraşe din lumea asta pe care visez să le văd în viaţa asta, iar mai jos o să vă înșir câteva dintre ele.
1. Japonia - îmi doresc extrem, dar EXTREM de mult să văd Japonia! Dacă mâine aş câştiga la loto, fix atunci mi-aş face bagajele şi m-aş căra în Japonia. Am tot zis c-o să mă apuc să strâng bani să-mi îndeplinesc acest vis, dar...nu stau prea bine la capitolul ăsta. Vacanţele mele engleze nu mă lasă :)) 
2. Australia 
3. Irlanda
4. Copenhaga
5. Rio de Janeiro
6. China
 7. St. Lucia
8. Vietnam
 
Acum, după ce v-am arătat aceste minunate poze, vă îmbrățișez cu drag și ne auzim săptămâna viitoare. Am pregătit deja o postare cu produsele consumate în lunile mai și iunie, așa că acesta cu siguranță va apărea pe la vreo luni-marți. Să nu mă uitați, ulâtelor!!!