29 aprilie, 2013

5 preferate și-o dezamăgire *APRILIE*

Gata și luna aprilie! Cică pe măsură ce îmbătrânești, ți se pare că timpul trece din ce în ce mai repede.
Cred că îmbătrânesc grav de tot, că am impresia uneori că abia apuc să-mi trag sufletul și...pac, a mai trecut o lună! 

În fine, zic să vă arăt inculpatele din luna aprilie:
- șamponul și balsamul de păr TRESemme Platinum Strenght - abia ce le-am făcut review cu câteva postări în urmă. Dacă nu ați apucat să citiți părerea mea despre ele, vă invit AICI
- Creamy Clarifying Shower Gel Clean on Me de la SOAP&GLORY - practic, cel mai tare gel de duș ever! Să vă spun ce-mi place la el: 
1. ambalajul - fie că e vorba de fond de ten, cremă de față, loțiune de corp etc, ambalajele cu pompă sunt de departe preferatele mele și am observat că de la un timp, tind să cumpăr chestii ambalate astfel. Și se și nimeresc să fie bune majoritatea! 
2. mirosul - are o aromă atât de fresh și îmi place să-l folosesc dimineața. Pentru seară am alt gel de duș (încerc să fac economie la ăsta până mi-oi lua altul :D ). Să nu râdeți de je, dar mă mai trezesc la birou, în timp ce fac diverse, că-mi duc brațul la nas și mă miros și vaiiii, cât de frumos miroase! Îl găsesc extrem de revigorant mai ales după ce-mi fac exercițiile de dimineață și sunt leșinată de la efort. 
3. zice-se că are încorporat în el și loțiune de corp - nu știu cum vine asta, însă cert e că este un gel de duș foarte hidratant. Eu dimineața nu am răbdare și nici timp să stau să mă bibilesc cu creme de corp, acesta fiind încă un motiv pentru care prefer Clean on Me dimineața. 
- și tot din categoria îngrijirii corporale, trebuia neapărat să pomenesc untul de corp PALMER'S cu unt de cacao și vitamina E - este prima cremă de corp care m-a convins s-o folosesc aproape zilnic! Ambalajul cu pompă - așa cum ziceam și mai sus - are 50% din merite. Are o consistență groasă, dar cu toate astea intră destul de repede în piele și nu lasă film gras. Miroase a cacao și hidratează de vis! Îl am de doar o lună de zile și deja am consumat jumătate din el. Zău că nu-mi vine să cred! După ce îl termin pe ăsta, vreau să-mi iau varianta cu Q10 pentru fermitate. O are prietena mea cea mai bună (care este o junkie când vine vorba de creme de corp) și este foarte încântată de ea. 
- gel eyeliner-ul de la MAYBELLINE - îl am pe cel maro și-l folosesc aproape zilnic de când l-am luat. Din punctul meu de vedere, le cam bate pe cele de la MAC. Am două și ăsta îmi place mai mult. Vreau neapărat să mi-l iau și pe cel negru. Nu am văzut însă că s-ar găsi și la noi, dar internetul este prietenul nostru cel mai bun, nu?! Și ca o mică paranteză, îl am și pe cel albastru, dar cred că e varianta americană, pentru că diferă puțin ambalajul și parcă și consistența. Ăsta luat din Anglia îmi place mai mult.
- pensula MAC 208 - este pensulă pentru aplicarea gel eyeliner-ului. Dacă m-ar întreba cineva în momentul ăsta care este singura pensulă fără de care nu aș putea să trăiesc, cu siguranță că răspunul meu ar fi că fără 208. Am încercat o groază de astfel de pensule și niciuna nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. De unde mă chinuiam dimineața minute în șir și consumam o grămadă de bețișoare de urechi pentru mici (sau mai bine zis mari) corecții, cu asta țaca-paca, în 5 minute sunt gata! Nu e cea mai ieftină pensulă din lume, dar merită fiecare bănuț!
Dezamăgirea acestei luni este pudra Stay Matte de la RIMMEL. Mare mare dezamăgire! Știți cum e când citiți 740 de review-uri pozitive la un anumit produs și fix vouă nu vi se potrivește? Frustrant la maxim! Știu că multe iubiți această pudră, însă pentru mine pur și simplu nu-și face treaba. Deși nici vorbă de stay matte, îmi place totuși că este o pudră foarte ușoară și practic invizibilă pe față. Însă după vreo două-trei ore maxim de la aplicare, zona T este grasă de parcă nu aș fi pus nimic pe ea. O s-o păstrez pentru la iarnă și până atunci, m-am reîntors la pudra Mineralize Skinfinish Natural de la MAC, iar pentru mici retușuri peste zi, o folosesc pe cea de la CHANEL
Deși nu aveam niciun chef să scriu în seara asta (m-am simțit cam rău azi), văd c-am scris de-am rupt! Sper să nu vă plictisească totuși postarea mea. În altă ordine de idei, vă doresc un Mai de vis!