27 februarie, 2013

Câştigă un mărţişor MATRIX!


Doamnele mele, astăzi vă invit la concurs!
Vine, vine primăăăăvaraaaa şi cu ocazia asta v-am pregătit şi eu un mărţişor. După o iarnă în care părul a stat mai mult ascuns pe sub căciuli, trebuie să ne pregătim temeinic pentru sezonul cald. Aşadar, eu încerc să vă vin în ajutor oferindu-vă două truse MATRIX TOTAL RESULTS: una Color Care şi una Repair. 
 
Trusa Repair este destinată părului fragil şi deteriorat şi conţine un şampon de 300 ml şi un balsam de 250 ml, menite să întărească şi să redea strălucirea firului de păr. 
Trusa Color Care este destinată întreţinerii părului colorat şi conţine un şampon de 300 ml şi un balsam de 250 ml. Şamponul stabilizează şi protejează culoarea şi firul de păr datorită formulei care conţine vitamina E şi ulei de floarea soarelui, iar balsamul protejează părul fără să-l încarce, conferă strălucire culorii pentru mai mult timp.
De asemenea, până pe data de 30 iunie, se desfăşoară în saloanele partenere campania "Câştigă cu Matrix şi Biolage" ale cărei detalii le puteţi găsi pe pagina de Facebook a MATRIX, aici.
Revenind la concursul nostru, o sa va spun ce trebuie sa faceti pentru a putea castiga una dintre cele două truse MATRIX:
  • să daţi like paginii MATRIX România
  • să daţi like paginii A Beauty Tale
  • să daţi like acestei postări - găsiţi butonul de like la finalul postării
  • pentru o şansă în plus, lăsaţi-mi un comentariu în care să-mi povestiţi ce experienţe aţi avut cu produsele Matrix
Aşadar, dacă vreţi să participaţi la acest concurs, lăsaţi-mi un comentariu care să cuprindă numele cu care aţi dat like celor două pagini de Facebook şi postării, iar dacă doriţi o şansă în plus, povestiţi-mi experienţa voastră cu Matrix. De asemenea, puteţi să lăsaţi în comentariu şi dacă preferaţi unul dintre cele două seturi şi nu uitaţi să vă lăsaţi şi adresa de email unde puteţi fi contactate. 
Concursul începe fix acum şi durează până pe data de 13 martie. Pe 14 martie voi alege cele două câştigătoare cu ajutorul random.org. 
Mult succes!