12 noiembrie, 2012

NYX Raisin


Fardul de obraz Raisin de la NYX este in acest moment preferatul meu. Il folosesc aproape zilnic de cel putin o luna de zile. Sunt dati cand mai simt nevoia sa schimb, insa tot la acesta revin.
Are o culoare foarte potrivita pentru acest anotimp, plus ca-mi place ca atunci cand il folosesc, nu trebuie sa mai fac si contur cu pudra bronzanta. Raisin le face pe amandoua :) 


Nu pot spune ca este un fard de obraz care exceleaza la capitolul calitate, intrucat nu este extraordinar de pigmentat si este si destul de prafos. Insa, aplicat cu grija si in mai multe straturi, ofera obrazului o nuanta naturala, atat cat trebuie pentru a scoate pometii in evidenta, mai ales ca este mat. 
Da, in poza de mai sus este unul si acelasi produs. Stiu ca nu pare, dar asa se vede fotografiat cu blitz (sus) si fara (jos). Culoarea lui reala, asa cum se vede pe obraz o puteti vedea insa in pozele de mai jos. 
sus fara blitz, jos cu blitz
In acest moment, pur si simplu ador Raisin de la NYX si nu ma pot desparti de el. Nu stiu cat ma va tine aceasta iubire, dar momentan il prefer oricarui alt fard de obraz pe care-l detin. 
L-a mai incercat cineva?