23 ianuarie, 2012

SLEEK ORIGINAL

SLEEK ORIGINAL

In urma cu cateva zile, am primit de la MyaShop o trusa si-un ruj marca SLEEK.
Astazi o sa va vorbesc despre trusa, iar in urmatoarele zile o sa va arat si rujul :D Este vorba despre paleta de farduri de ochi ORIGINAL. S-a implinit anul de cand am achizitionat prima mea paleta SLEEK, urmandu-i inca doua (SUNSET, OH SO SPECIAL si ACID) si-n general am ramas placut impresionata de calitatea acestora. 
De cum am primit trusta mi-au placut foarte mult culorile, asa c-am trecut la testarea ei. M-am machiat in week-end-ul asta cat am putut eu de mult, chiar diferit de la un ochi la altul. Imi place foarte mult ca are culori sidefate, iar eu ma declar o fana inraita a acestor tip de farduri. Oricat incerc sa-mi impun ca in timpul zilei sa folosesc mai mult culori mate, tot la sidefate ma intorc. Pe principiul acum cat mai pot, ca pe urma imbatranesc si nu mai da bine :D 
Ca si calitate, ORIGINAL a devenit paleta mea preferata marca SLEEK. Fardurile sunt foarte pigmentate, au o rezistenta buna, nu sunt prafoase, ca sa nu mai zic ca are niste culori foarte frumoase care chiar imi lipseau. Am facut si swatch-uri pentru fiecare culoare in parte si le-am pozat in lumina artificiala atat cu blitz, cat si fara. 
SLEEK ORIGINAL
SLEEK ORIGINAL
SLEEK ORIGINAL
SLEEK ORIGINAL
SLEEK ORIGINAL
SLEEK ORIGINAL
Dupa cum puteti observa si din poze, paleta ORIGINAL nu are decat un singur fard mat, acel negru de care nu scapam la nicio paleta SLEEK si are atat culori inchise, cat si culori deschise. Sper ca in week-end sa fie lumina buna ca sa pot sa si realizez un machiaj cu ea si sa vi-l arat si voua, chiar daca nu sunt eu mare specialista in arta fotografiatului. 
Trusa o puteti achizitiona de pe site-ul MyaShop la pretul de 29,99 RON, redus de la 34,99 RON. Tot aici puteti gasi si alte palete marca SLEEK plus o varietate destul de larga de alte produse de make-up. 
CALIFICATIV: 10/10
Care este trusa voastra favorita de la SLEEK? Nu de alta, dar mi s-a redeschis apetitul pentru SLEEK :D