12 iunie, 2014

Produse consumate - mai

 
Poate ați observat c-am fost ceva mai absentă de pe blog și de pe Facebook săptămâna asta.
În afară de faptul c-am fost foarte aglomerată la birou, am niște probleme cu somnul și mă trezesc numai pe la 4 dimineața, așa că seara numai chef de scris pe blog nu am. Nici ziua de azi nu a fost o excepție: de la 4:30 până la 6 m-am zvărcolit în pat, am adormit jumătate de oră pentru că la 6:30 a trebuit să mă trezesc c-am avut un eveniment. Deci la ora asta efectiv văd în dungi și orice mișcare mi se pare un efort supraomenesc. Dar tot m-am hotărât să scriu ceva, ca să nu vă pierd definitiv :D Așa că vă rog să-mi iertați eventualele greșeli de ortografie sau exprimare.
Așadar, pentru că m-am hotărât să nu mai amân postările cu produsele consumate ca să nu mai fac stivă în baie ca data trecută, astăzi despre asta o să vă vorbesc. Și încep cu deodorantele pe care le-am consumat în luna mai: B.U. in action, B.U. Free Spirit, Nivea Powder Touch și Garnier Mineral Invisible. Dintre toate, cel mai mult mi-a plăcut Free Spirit de la B.U., iar cel mai puțin cel de la Nivea care este foarte eficient, dar din păcate lasă urme pe haine. De prin ianuarie de când am redescoperit deodorantele B.U., acestea au devenit preferatele mele și-o să le recumpăr iar și iar. Până m-oi plictisi sau găsesc ceva mai bun.
Șampon Bed Head Resurrection de la Tigi - mi-a plăcut cât de cât, dar mai avea apucături în sensul că uneori îmi făcea mătreață. Am renunțat la folosirea lui pentru spălarea părului și l-am folosit la spălatul pensulelor, așa cum procedez cu toate șampoanele care nu-mi plac. Nu o să-l cumpăr din nou. 
Săpun lichid cu ulei de măsline de la Care (marcă proprie Mega Image) - este săpunul meu preferat, întrecându-le chiar și pe cele de la Dove care-mi plac și ele foarte mult. O să-l cumpăr din nou cu siguranță!
Gel de duș B.U. Free Spirit - mi-a plăcut, în special dimineața pentru că este foarte fresh și te ridică din morți. Deocamdată nu o să-l cumpăr iar, pentru că am o tona de geluri de duș care abia așteaptă să fie folosite și iubite.
Gel de duș It's raining men de la Lush - și acesta mi-a plăcut foarte mult, poate chiar mai mult ca cel de mai sus. Nu o să-l cumpăr însă din nou din simplul motiv că este destul de scump pentru un gel de duș.
Gel dermatologic de curățare de la Physiogel - mi-a plăcut foarte mult (am scris despre el aici) și cred că la un moment dat îl voi folosi din nou. Momentan am alt produs pe care-l folosesc și nu are rost. Cum l-am folosit pe scurt: puneam pe vârful degetelor foarte puțin, masam ochii și apoi ștergeam cu loțiune micelară. Un vis! 
Dizolvant pentru unghii de la Carrefour - l-am cumpărat în disperare de cauză că rămăsesem în pană și aveam nevoie urgentă. Nu mi-a plăcut și n-o să-l cumpăr din nou. Îmi usca foarte tare cuticulele și cred că din cauza lui mi se și exfloiau puțin unghiile. 
Cremă hidratantă pentru păr Phyto 7 (review aici) - mi-a plăcut foarte mult acest produs și l-am purtat în permanență în poșetă reaplicând pe parcursul zilei, în special iarna. După ce-am descoperit însă serumul Giovanni, l-am cam lăsat baltă. Așa că nu o să-l cumpăr din nou, pentru că serumul îmi place cu mult mai mult și este și mai ieftin.
Vopsea de păr Garnier Color Naturals în nuanța cupru magnetic - în ultimele două luni nu am mai reușit să ajung la Liza să mă vopsesc, așa că m-am făcut singură acasă. O vopsea foarte bună, cu mențiunea că nuanța de pe cutie nu este la fel ca cea care iese în realitate, aceasta din urmă fiind ceva mai închisă. Weekend-ul ăsta trebuie să mă vopsesc din nou și iar nu am când să ajung la Liza, așa că tot la Garnier voi apela.
Top coat pentru uscare rapidă a ojei de la Seche Vite - mi-a plăcut la nebunie și vreau neapărat să-l cumpăr iar. L-am folosit și pe cel de la Revlon, dar Seche Vite este mult mult mai bun. Singurul lucru negativ este că pe la jumătatea sticluței se îngroașă foarte tare și de la un moment dat nu mai poate fi folosit. Oricum ar fi, merită! Mai ales dacă sunteți ca mine și nu aveți răbdare până se usucă oja pe unghii și mereu aveți modele pe ele. 
Pudră pentru sprâncene de la Essence - îmi place mult mult de tot și deja am început una nouă. Folosesc doarte nuanța mai deschisă, pentru că cea închisă nu mi se potrivește deloc, mai ales de când mi-am deschis culoarea părului. Este foarte ieftină - în jur de 15 lei -, se găsește ușor și m-a ținut o grămadă! Deși iubesc creionul Lingering de la MAC și l-am recumpărat de nenumărate ori, este prea scump și se consumă mult prea repede. Așa că pentru moment rămân la Essence.
Maybelline Volum Express Lift-up Mascara - o am de o veșnicie și a fost rimelul meu de poșetă. Deși mi-a plăcut foarte mult, am uitat complet de el, rătăcit într-o geantă veche așa că s-a uscat. Nu o să-l cumpăr din nou, pentru că nu se numără în top 3 preferate. Review aici.
Instant Age Rewind Eraser Dark Circle de la Maybelline - am pomenit de zeci de ori anticearcănul ăsta pentru c-a fost mult timp preferatul meu. Momentan sunt fixată pe cel de la Oriflame, dar presimt c-o să mă întorc la acesta pentru că parcă-mi place o idee mai mult. Problema cu ultimul pe care l-am cumpărat a fost că s-a stricat pompița și nu am putut să-l termin. Lucru care m-a întristat teribil, mai ales că trebuie să-l comand de pe ebay de fiecare dată. Dar merită! Review aici
YSL Touche Eclat - la început nu prea m-am dat în vânt după el, dar după ce s-a mai uscat, mi-am schimbat părerea și l-am folosit până la ultima picătură. Am scris despre el aici. Nu o să-l cumpăr din nou, pentru că acum folosesc același tip de produs de la MAC, care face exact același lucru la un preț ceva mai mic.
Acestea fiind spuse, vă părăsesc doamnelor și mă duc să bag cornul în pernă că deja mă ia cu amețeală. Dacă voi fi aptă, ne auzim mâine!