17 mai, 2014

Comandă iherb nr.17

 
Așa cum v-am promis în ultima postare, astăzi o să vă arăt ce conține ultima comandă pe care-am făcut-o pe iherb.com.
Cele nouă produse pe care mi le-am cumpărat au costat 54,31 dolari, cu tot cu transport. Comanda a fost expediată pe 30 aprilie și a ajuns pe data de 12 mai, iar azi am ridicat-o de la poșta din cartier. Nu am plătit nicio taxă extra. Mi-am luat numai chestii noi, pe care nu le-am mai încercat până acum. Așa că abia aștept să le încerc să vedem dacă am dat vreun rateu :))
Glycolic Mask de la Andalou Naturals - sunt o mare iubitoare de măști de față, așa că-mi doresc să am cât mai multe. Motivul pentru care-am ales-o pe aceasta, în afară de review-urile pozitive, este efectul de iluminare pe care-l promite datorită acidului glicolic pe care-l conține. Borcănelul conține 50 mililitri și costă 11,96 dolari. Găsiți această mască aici.
Enzyme Mask de la Andalou Naturals - tot o mască de față pe care mi-am tot dorit s-o încerc, de această dată o mască anti-îmbătrânire. Motivul pentru care-am cumpărat-o este resveratrolul pe care-l conține, acesta fiind un ingredient antioxidant și anti-iritant. Borcănelul cu 50 mililitri de produs costă 12 dolari și îl puteți găsi aici. Din păcate, acum nu este pe stoc.
Coconut Conditioner de la Desert Essence - nu duc lipsă de balsamuri și măști de păr, ba din contră! Dar mi-am dorit să încerc acest balsam încă de cand l-am văzut la Annie Jaffrey, care-l lăuda de mama focului. Și pentru că nici nu e scump, am zis să-mi încerc norocul. Costă 6,05 dolari pentru 237 mililitri și-l puteți găsi aici.
Pure Complexion Facial Sponge de la EcoTools (varianta pentru ten sensibil) - cred că deja multă lume a auzit de burețelele konjac și, deși am auzit multe fete spunând că nu le-a impresionat în niciun fel, am vrut să văd și eu despre ce este vorba. Se folosește împreună cu gelul de curățare și promite să curețe tenul în profunzime. Vom vedea! Costă 5,99 dolari și-l puteți găsi aici.
Glow Lotion For Medium Skin Tones de la Nature's Gate - doi ani de zile am folosit autobronzantul de la Alverde, de care-am fost extrem de mulțumită. Dar parcă-mi doream să mai încerc și altceva. Am văzut pe un blog o părere pozitivă despre acest produs (îmi cer scuze că nu-mi mai aduc aminte unde), așa că nu am mai stat pe gânduri și l-am pus în coș. Sper să se ridice la nivelul așteptărilor. Costă 9,81 dolari pentru 473 mililitri și îl găsiți aici.
Blush Brush de la E.L.F. - de ceva timp, sunt în căutarea pensulei perfecte pentru aplicarea fardului de obraz pudră și niciuna nu mă mulțumește 100%. Cred că și de data asta am dat chix, pentru că aceasta mi se pare prea mică pentru ce vreau eu. Aspectul pozitiv este că e foarte foarte moale și cu siguranță îi voi găsi o întrebuințare. Costă 3 dolari și-o găsiți aici.
De la secțiunea Trials, mi-am mai ales câteva măști de la nu-pore. Fiecare a costat 0,50 dolari.
Anti-Wrinkle Eye Gel Patches

Anti-Puff & Dark Circles Eye Mask 

Collagen Essence Mask (Fresh Aloe & Cucumber)

Și cam asta este tot ce mi-am comandat de data asta. Voi reveni cu păreri despre fiecare produs, într-o postare viitoare. Vă doresc un weekend liniștit!