19 februarie, 2014

Produse consumate în ianuarie

 
Am fost cam harnică în ianuarie și-am consumat o grămadă de produse.
Pe măsură ce fac postările astea, îmi crește apetitul de-a consuma produsele pe care le am înainte de-a cumpăra unele noi. Așa că știți deja șmecheria: mai jos o să vă arăt ce produse am consumat în ianuarie și părerea mea despre ele.
Vitamin E Hot Cloth Cleanser - este o cremă demachiantă, destul de densă, care funcționează pe același principiu ca cea de la Liz Earle, despre care sunt convinsă c-ați auzit. Dacă inițial mi s-a părut un produs ok, după ce-am folosit balsamul de curățare de la Emma Hardie, mi-am schimbat total părerea. Că așa cam funcționează lucrurile astea. Fără să vrei, faci comparații. Așadar, nu-l voi cumpăra din nou. Oricum îmi este peste mână, întrucât e cumpărat din Anglia de la Superdrug.
La Roche-Posay Effaclar - gel de curățare a feței. Ca să n-o lungesc prea mult, i-am făcut review aici. Mi-a plăcut mult și cred că-l voi cumpăra din nou la un moment dat. 
Deodorant B.U. - eu nu știu cum de-am uitat să-l trec la preferatele lunii ianuarie. Doamnelor, este cel mai bun deodorant pe care l-am folosit în viața mea! Am renunțat și la mult iubitul meu deodorant piatră de la Crystal. Cred c-ați văzut în postările anterioare cam în ce ritm alert consum eu deodorantele. Asta pentru că mă dau zece tone ca să nu am surprize. Cu acesta nu a fost cazul. Câte două fâsuri la fiecare subraț și sunt asigurată toată ziua. Am cumpărat deja unul nou, în altă variantă. Și-l folosesc cu drag și spor!
Cremă de mâini Hand Food de la Soap&Glory - mi-a plăcut foarte mult, mai ales că are un miros irezistibil. La început! Spre final, am observat că și-a schimbat mirosul și nu mi-a mai plăcut. Mai ales că între timp am descoperit alte creme de mâini mult mai bune. Nu o voi mai cumpăra.
Săpun lichid cu mandarine și mango de la Method - l-am cumpărat la ultima comandă de pe iherb. Mi-a plăcut foarte mult mirosul și că nu mi-a uscat mâinile...prea tare! :)) Doar puțin, dar îndeajuns încât să nu-l mai cumpăr din nou.

Săpun lichid Dove go fresh - mi-a plăcut mult, săpunurile de la acest brand fiind printre preferatele mele pentru că nu usucă absolut deloc mâinile. Deja mi-am cumpărat altul, dar altă variantă.

Loțiune tonică hidratantă de la Academie - am avut una mini și cu toate astea, s-a consumat destul de greu. Nu m-am lăsat până nu am terminat-o, chiar dacă nu mi-a plăcut în mod special și nu aș mai folosi-o din nou. Nu mi s-a părul chiar deloc hidratantă, ba din contră.

Gel de duș Dove cu unt de shea și vanilie - mi-a plăcut mult mult de tot! Unul dintre cele mai bune geluri de duș pentru că este foarte hidratant. După ce-l foloseam, nu simțeam nevoia să dau și cu cremă de corp. Așa că atunci când știam că mă va cuprinde lenea după duș, după el întindeam mâna. Acum folosesc altă variantă. 
Primer pentru machiajul ochilor Too Faced Shadow Insurance - nu concep să mă machiez fără să-l folosesc. Este al doilea pas pe care-l fac atunci când mă machiez, după ce aplic fondul de ten, și nu sar niciodată peste el. Niciodată! Așa că l-am cumpărat din nou, cred că pentru a treia oară. Mă ține unul cam un an de zile, deci merită investiția.
Dizolvant de unghii de la Ebelin - mi-a plăcut foarte mult și după ce termin ce am acum, îl voi cumpăra din nou. Șterge bine unghiile, nu le usucă sau îngălbenește și are și-un ambalaj pe care eu îl prefer la genul ăsta de produs. 
Și închei cu sfânta Bioderma!
Scuze de calitatea pozelor, dar văd că la capitolul ăsta, în loc să evoluez...involuez :( Vă doresc o seară minunată!