10 octombrie, 2013

Ce mi-am mai cumpărat și primit


A venit toamna, s-a dus și lumina pentru poze. De-acum iar va trebui să-mi blochez o zi din week-end ca să mă ocup de pozele pentru blog.
Nu că ar fi fost vreodată grozave pozele mele de pe blog, dar măcar în lumină naturală ies cât de cât mai normale. 

Nu v-am mai arătat demult ce produse am mai cumpărat sau primit, așa că în seara asta o să vă pun la curent cu ultimele noutăți. Încep cu comanda iherb, pe care am așteptat-o cu sufletul la gură. Nu am mai dat o comandă pe acest site de foarte foarte mult timp. Ceea ce m-a convins s-o fac a fost faptul c-am rămas fără pasta mea de dinți preferată și odată ce-am înlocuit-o cu ceva din comerț de la noi, imediat am văzut diferența. Așa că primul lucru pe care l-am pus în coș a fost pasta de dinți PowerSmile de la Jason Natural. O găsiți aici, iar review-ul despre ea îl găsiți aici
Pentru că aveam nevoie de o pensulă pentru aplicarea fardului de obraz - cea de la Sigma pe care o foloseam pierde peri într-o veselie - m-am gândit să încerc pensulele de la EcoTools care sunt atât de lăudate. În afară de cea pentru fard de obraz, mi-am mai luat și un set de pensule de ochi. Le găsiți aici și aici. Sunt foarte foarte încântată de pensulele astea și cred c-o să-mi mai iau și altele. Sunt foarte moi și nu pierd peri deloc!
Am mai pus ochii și pe câteva produse E.L.F., dar majoritatea nu erau pe stoc la momentul când am plasat eu comanda. Așa că mi-am luat doar un set de mini-oje, pe care am dat doar 3 dolari. Nu am apucat încă să le folosesc, dar imediat ce-o voi face, voi povesti pe blog. Le găsiți aici
Pentru că nu mă mai înțelegeam deloc cu peelingul cu AHA de la Paula's Choice pe care nici nu-l mai folosisem de ceva timp și care oricum este destul de scump, mi-am cumpărat unul de la Derma E - Evenly Radiant Overnight Peel, care-am văzut că are review-uri foarte bune și care a costat doar 11,87 dolari. L-am folosit de vreo patru ori până acum și îmi place! Îl găsiți aici
Și cam asta este tot ce mi-am comandat de pe iherb. Zilele trecute m-am oprit la magazinul Flormar de pe Magheru. Nu mi-am mai cumpărat o ojă Flormar de cel puțin un an de zile. Așa că mi-am luat trei bucăți. 
De la Garnier, brandul care a fost primul care-a lansat un BB Cream pe piața din România, am primit toate cele trei variante care-au apărut până acum. Acestea au un preț special până pe 15 octombrie, așa că dacă vă doriți să încercați vreunul...acum e momentul. Eu am apucat să-l încerc pe cel Anti-Aging (e primul BB cream de la Garnier pe care-l încerc) și-mi place foarte foarte tare. Chiar mega-tare aș putea spune. O să-i fac review cât de curând, dar așa ca idee nu cred că e potrivit unui ten gras. 
De la draga de Dara am primit un produs pe care mi-l doream cu puterea a o mie de sori: Serozinc de la La Roche-Posay. Acest produs nu se găsește din păcate în România. Dacă o urmăriți pe Caroline Hirons probabil că știți despre ce e vorba. Pentru cele care nu o urmăriți, acest produs este un spray toner care omoară bacteriile și care poate fi folosit atât înainte de machiaj, dar și după. Eu îl folosesc după ce m-am demachiat, înainte de a-mi aplica serumul și uleiul de față. 
Nu știu dacă vă mai amintiți, dar în postarea în care v-am povestit despre primul meu ruj Rimmel din gama Kate Moss (aici), am menționat că-mi doresc foarte mult un alt ruj de la ei din gama Moisture Renew. Este vorba de nuanța Notting Hill Nude, pe care-am și reușit să pun mâna. L-am comandat de pe ebay și mi-a venit în vreo 4 zile. Nu este nuanța care mă așteptam să fie, dar îmi place foarte mult și am abuzat de el în ultimele zile. Credeam că va fi un nude cu subton roz, dar bate mai mult spre maroniu. 
Special pentru acest ruj, mi-am cumpărat și-un creion pentru conturarea buzelor de la Flormar, numărul 201. 
Pentru că am terminat anticearcănul de la Clinique - review aici - și mai am foarte puțin din cel de la Maybelline - review aici -, m-am gândit să mă orientez spre Wake Me Up de la Rimmel. Este un produs destul de lăudat, dar pe mine nu m-a impresionat absolut deloc. Nici nu se compară cu cele menționate mai sus. Se strânge în riduri, chiar fixat cu pudră, și-mi usucă foarte tare zona de sub ochi indiferent ce cremă de ochi aș folosi. Nu mi-a plăcut nici fondul de ten, nu-mi place nici anticearcănul. Îmi doresc foarte mult să-l încerc pe cel de la Nars, dar până atunci cred că-l voi cumpăra pe cel de la Clinique. 
Iar ultimul produs este un rimel pe care l-am primit de la L'Oreal - Volume Millions de Cils Noir Excess. Nu am apucat încă să-l folosesc, pentru că momentan sunt îndrăgostită de rimelul Mega Plush de la Maybelline. 
Vă face cu ochiul vreunul dintre produsele menționate de mine mai sus? Sau ați încercat vreunul dintre ele?