14 aprilie, 2013

Produse consumate *martie*


Am reușit și-am mai consumat câteva dintre produsele pe care le am prin casă.
Am început curățenia de primăvară și vreau să consum ce am și-mi place și-am cam abandonat, iar restul le-am dus la fete la birou să nu stea degeaba pe rafturile din baie până expiră. 

1. gel pentru demachierea ochilor de la Mario Badescu - am avut două mostre care au zăcut mult și bine in dulapul din baie. Mi-am cumpărat din Anglia un creion negru de la Rimmel care e rezistent la apă (am uitat să-l pun în postarea cu cumpărături) și care pur și simplu nu voia să cedeze cu apa micelară Bioderma. Așa că m-am gândit că poate acest gel demachiant poate să-i vină de hac. Și-a făcut-o! Mi-a plăcut mult acest gel demachiant și mă gândesc serios ca în viitor să-l cumpăr. Oricât de mult aș iubi Bioderma, uneori pur și simplu nu face față la machiajul rezistent la apă. Cele două mostre m-au ținut în jur de două săptămâni, folosite aproape zilnic. 
2. și dacă tot am pomenit de Bioderma, am reușit să mai consum două sticle de 250 ml. Cred că deja știți părerea mea despre acest produs. Pe scurt, n-o să renunț nicicând la el!
3. gel de duș de la Sabon - mi-a luat o veșnicie să consum acest produs. Cam un an. Credeam că nu se mai termină! Nu mi-a plăcut în mod special și clar nu-și merită banii. Așadar, nici n-o să-l cumpăr din nou. 
4. deodorant roll-on Alvera - e al doilea deodorant de la Alvera pe care-l consum. Mi-a plăcut foarte mult, mai ales primul dintre ele pe care l-am avut, cel cu migdale. Totuși, nu cred c-o să-l cumpăr din nou, pentru că sunt dependentă de deodorantul solid de la Crystal. Review aici 
5. am reușit și-am consumat două mascara: Boombastic de la Gosh și My Blackest Lashes de la Prestige. Primul dintre ele este rimelul meu preferat din toate timpurile. L-am căutat să-l cumpăr când am fost în Anglia, însă era sold out la ambele Superdrug la care-am fost. Cu siguranță, o să-l cumpăr iar atunci când voi avea ocazia. Rimelul de la Prestige este mega-lăudat pe Youtube și mi-am dorit să-l încerc și eu, așa că l-am comandat de pe ebay. Este un rimel ok, nu excepțional. Am tras de mine ca să-l consum, mai ales că aveam alte rimeluri mult mai bune decât acesta. Review rimel Gosh aici
6. crema de față cu SPF 30 de la Peter Thomas Roth - mult-iubita nu s-a terminat, dar s-au împlinit 12 luni de când o folosesc, așa c-a venit vremea să renunț la ea. Este extreeeem de economică! Dacă v-o doriți, puteți foarte bine s-o cumpărați și s-o împărțiți cu o prietenă. Eu am dat din ea unei prietene, am folosit-o zilnic timp de un an și tot mai am din ea. O recomand, este o cremă foarte bună! Review aici
7. parfumul Michael Kors - îl am de fix doi ani de zile! În ultimele luni, a zăcut la mine în baie cu câteva picături pe fund pentru situații speciale. E foarte greu de găsit parfumul ăsta și m-am dat de ceasul morții să-l găsesc în Anglia. L-am cumpărat în final online, așa că acum pot în sfârșit să mă despart de sticla veche. Este parfumul meu preferat, singurul care-mi place. Am mai spus de 740 de ori, dar de când l-am descoperit nu numai că nu mai pot folosi alt parfum, dar nu mai suport alt parfum!
8. fond de ten Pro Lumiere de la Chanel - și cu acest produs, povestea este oarecum asemănătoare. Acest fond de ten a fost preferatul meu mult muuuult timp. Dar sărăciile de la Chanel s-au gândit să-l scoată de pe piață și să-l înlocuiască. Au scos în loc Perfection Lumiere, fond de ten care mie nu mi-a plăcut absolut deloc. Când am aflat că nu voi mai găsit Pro Lumiere-ul, am început să-l folosesc doar la ocazii speciale. Între timp, am descoperit alte fonduri de ten care-mi plac mult mai mult, așa că azi mă despart pentru totdeauna de sticluța de Pro Lumiere. 
9. iar unul dintre fondurile de ten care-mi plac mult mai mult decât cel de sus este Vitalumiere Aqua de la Chanel. Iubesc și ador acest fond de ten și cu siguranță o să-l cumpăr din nou, după ce-mi termin tonele pe care le am în dulap. Dacă aveți bani de dat, vi-l recomand! E un produs foarte scump, dar din punctul meu de vedere, merită fiecare leuț! Review aici
Cred că m-am descurcat bine luna trecută. Am unele produse care mi-aș dori să nu se mai termine niciodată, dar unele...trag de mine să le termin și ele nu vor și nu vor. 
Vă doresc un început de săptămână senzațional!