03 mai, 2015

Șampon EUCERIN DermoCapillaire

EUCERIN DermoCapillaire, sampon, uree, matreata, psoriazis, par, cosmetice, dermatocosmetice 
Curajul meu de-a încerca din ce în ce mai multe șampoane nu cunoaște limite în ultimul timp.
Dacă mai bine de un an am folosit același șampon, în ultimul timp am încercat o grămadă. Iar dintre cele încercate recent, Eucerin DermoCapillaire îmi place cel mai mult. Acest șampon face parte din gama de produse destinate pielii uscate și conține uree. De-a lungul timpului, din cauză că am psoriazis, am folosit multe produse ce conțin acest ingredient și m-au ajutat foarte mult. 
Așadar, DermoCapillaire este creat special pentru persoanele care au scalp uscat și prezintă iritații la nivelul acestuia. Cu ajutorul ureei și lactatului pe care-l conține, produsul calmează pielea și reduce aceste iritații. Așa că mi-am spus că nu are cum să-mi facă mătreață și am început să-l folosesc.
Primul lucru pe care l-am observat este face puțină spumă. Deși multe dintre noi considerăm acest lucru ca fiind unul negativ, de fapt este indicat ca șampoanele, gelurile de curățare etc să facă spumă mai puțină pentru că asta înseamnă că nu usucă scalpul. De asemenea, șamponul nu are niciun miros, care este un alt aspect pozitiv pentru pielea sensibilă.  Majoritatea tratamentelor antimătreață care se găsesc în farmacii au un miros absolut îngrozior și, chiar dacă sunt eficiente, fug de ele.
EUCERIN DermoCapillaire, sampon, uree, matreata, psoriazis, par, cosmetice, dermatocosmetice
Cele două aspecte care-mi plac cel mai mult la el sunt că oferă volum părului și-l simt mult mai gros și sănătos. Eu am firul foarte subțire, așa că acest aspect este esențial pentru mine. În momentul când îl apuc cu mâna, vreau să simt că am de ce apuca, hahah!
Așadar, recomand cu dragă inimă acest șampon, mai ales dacă și voi aveți un scalp sensibil sau vă confruntați cu probleme de genul mătreață, psoriazis etc. Prețul recomandat al șamponului cu uree Eucerin DermoCapillaire este de 51 de lei, pentru o sticlă de 250 de mililitri.