06 noiembrie, 2014

Oferte THE BODY SHOP și colecția de Crăciun

The Body Shop

The Body Shop a lansat produsele de Crăciun!
Îmi pare așa de rău că nu am putut să ajung la evenimentul de lansare, mai ales că iubesc acest brand, după cum probabil știți deja. 
Înainte de-a vă arăta ce noutăți aduce colecția de Crăciun, iată care sunt promoțiile din această perioadă: 
- al treilea produs cumpărat din cele trei game de sezon costă 1 leu! 
- primești cadou un fard de pleoape sau un ruj din colecția Colour Crush la cumpărarea unui Sparkler sau a unei truse din colecția Winter Trend
- la cumpărături mai mari de 100 de lei, primești cadou un unt de corp de 50 ml din cele trei game de Crăciun
- pe 28 noiembrie, cu ocazia Black Friday, reducere de 25% la toate produsele
- începând cu 29 noiembrie: reducere de 25% la cadouri/50% reducere la al doilea produs cumpărat din gama Winter Trend/un voucher de 50 de lei cadou la cumpărături de peste 190 de lei, valabil pentru cumpărăturile din ianuarie 2015. 
Toate ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil. Sună cam bine, nu? 
Revenind la noile produse lansate pentru Crăciun, vă zic c-o să înnebuniți când o să le vedeți! În primul rând, avem calendarul de Crăciun (Advent Calendar), ce cuprinde 24 de produse! Mi-l doresc cu puterea a o mie de sori! Prețul este de 496 lei.
The Body Shop
Cu tot cu ocazia Crăciunului, TBS a lansat trei noi game, ediție limitată: Glazed Apple, Frosted Cranberry și Vanilla Brulee.
Gama GLAZED APPLE 
Gama GLAZED APPLE

Gama FROSTED CRANBERRY
Gama FROSTED CRANBERRY

Gama VANILLA BRULEE
Gama VANILLA BRULEE

În afară de bunătățile de mai sus, tot în această perioadă, este disponibilă și noua colecție de machiaje - Winter Trend, pe care o puteți vedea aici
Winter Trend
De asemenea, puteți găsi în magazinele The Body Shop, o grăăămadă de seturi cadouri pentru Crăciun. The Body Shop s-a aliat cu organizația War Child și, pentru fiecare cadou pe care îl cumperi, nu contează cât de mic sau mare, va face o contribuție ce va finanța un curs pentru un copil, din zonele afectate de război. Mai jos, puteți vedea doar o parte dintre ele. 

THE BODY SHOP
THE BODY SHOP
THE BODY SHOP
THE BODY SHOP
THE BODY SHOP
Cum vi se par minunățiile astea?