10 octombrie, 2014

Patru farduri de obraz cremă pentru toamnă/iarnă

 
Așa cum spuneam și-n postarea cu Arome de toamnă, odată ce vine acest anotimp, scot la suprafață produse adecvate acestui sezon.
Fardurile de obraz cremă se numără printre ele. Le prefer pentru toamnă/iarnă întrucât tenul meu are tendință de deshidratare în această perioadă și mi se pare că se văd ceva mai bine decât cele pudră.
Am patru farduri de obraz cremă: două dintre ele sunt ceva mai lucioase și două sunt mate. Cele din prima categorie sunt de la NYX și prefer să le aplic cu pensula stipple de la Real Techniques. Mi se pare că oferă o luminozitate aparte comparativ cu fardurile pudră și tenul pare mai sănătos și luminos. Le folosesc cu precădere iarna, atunci când tenul nu mai este la fel de luminos ca vara. Se întind ușor pe ten, chiar și cu degetele, și au o rezistență destul e bună. 
Nuanțele alese de mine sunt Natural și Boho Chic.
 
 
Cele două farduri de obraz mate sunt de la CHANEL: Inspiration și Affinite. Acestea nu sunt la fel de cremoase ca cele de la NYX, ci au o textură mai pudrată. Diferența între cele două categorii este că acestea din urmă se întind mai ușor și au o rezistență mai mare decât cele de la NYX. Le aplic cu aceeași pensulă ca și pe primele. 


 
Voi folosiţi farduri de obraz cremă?