26 august, 2014

BENEFIT Bigger Than BB

 
În postarea cu preferatele lunii iulie, vă povesteam că toată luna am folosit un nou BB cream. Este vorba despre Bigger Than BB Big Easy de la BENEFIT.
Întrucât am folosit foarte mult autobronzant, niciun fond de ten din colecție nu mi se mai potrivea ca nuanță. Mi-am adus aminte că în urmă cu ceva timp, la un eveniment Sephora, am primit acest produs și nu-l folosisem niciodată tocmai din cauza culorii mult prea închise. 
Noutatea pe care Big Easy o aduce, cel puțin pentru mine, este că este un BB cream special creat pentru tenul gras, controlând excesul de ulei și având un finish mat. Majoritatea BB cream-urilor pe care eu le-am folosit erau foarte hidratante și nu aveau nici pe de parte un finish mat. Deși în mod normal nu prefer acest aspect, Big Easy a fost binevenit pe perioada verii, pentru că atunci tenul meu tinde să fie ceva mai gras decât în restul anului. 
Consistența produsului este cremoasă și din acest motiv cel mai bine se aplică folosind degetele. Dar pentru că eu nu suport acest mod de aplicare, folosesc o pensulă de la Real Techniques - fie Expert Face Brush, fie Buffing Brush
Acoperirea este medie, iar rezistența este una foarte bună, nefiind necesară fixarea lui cu o pudră. Prima impresie care mi-a făcut-o nu a fost una pozitivă. Motivul este că am aplicat mai mult decât era cazul și s-a strâns pe aripile nasului și pe frunte, tenul căpătând un aspect încărcat. Așadar secretul cu acest BB cream este aplicarea: pentru a avea un aspect plăcut, este necesară o cantitate mică. 
Big Easy nu este un produs ieftin. Nu știu exact cât costă, dar sigur depășește 150 de lei. Merită? Din punctul meu de vedere, nu. Dar, dacă într-adevăr suferiți de un ten foarte gras și sunteți în căutarea unui fond de ten/BB cream care să nu vi se scurgă de pe față, cred că merită încercat. Dacă vă tentează, puteți să mergeți nemachiate într-un magazin Sephora și să faceți un test să vedeți cum se comportă. Dar, repet, nu uitați să aplicați o cantitate mică pentru a nu păți cum am pățit eu.
Pentru că știu că multe sunteți fane Beautypedia, l-am căutat și acolo să văd ce scriu ei despre el și este cotat cu GOOD. Puteți citi review-ul respectiv aici.