07 ianuarie, 2014

Review produse iherb.com



Tare greu mă mai urnesc să scriu pe blog. La începutul vacanţei îmi făcusem planuri peste planuri de cât de multe poze voi face şi cât de multe postări voi salva în drafts. Nu am făcut absolut nimic din toate astea. Am mai avut recent o perioadă din asta în care nu mai aveam nicio tragere de inimă să scriu pe blog. Şi ce mă mai stresam şi încercam să mă forţez să scriu. Acum am renunţat la asta - rezoluţie de an nou. Când am chef să scriu, scriu. Când nu am chef, nu scriu. Fără să mă mai stresez că vai nu am mai scris de nu ştiu câte zile. 
Acestea fiind lămurite, postarea de astăzi este un review colectiv la produsele pe care mi le-am cumpărat la ultima comandă de pe iherb. Cred c-a fost una dintre cele mai reuşite comenzi de până acum şi mai jos voi lua fiecare produs pe rând şi vă voi vorbi puţin despre el. Aşa intenţionez să procedez de-acum cu toate comenzile iherb. 
Şi-o să încep cu produsul care mi-a plăcut cel mai mult: scrub-ul de corp Hot Chocolate de la Giovanni. Probabil că l-aţi văzut deja menţionat la produsele preferate ale anului 2013, la egalitate cu cel de la Caudalie. Acesta din urmă mi-a plăcut extrem extrem de mult şi eram mai mult decât hotărâtă să-l recumpăr, deşi are un preţ destul de piperat. Asta până când am început să-l folosesc pe cel de la Giovanni. Îmi place absolut tot la el! Are o consistenţă perfectă după cum percep eu că trebuie să fie un scrub de corp - destul de abraziv, dar nu atât cât să irite pielea. Este foarte foarte dens, aşa că este şi spornic. Prin comparaţie, scrub-ul de la Caudalie m-a ţinut maxim 6-7 folosiri. Pe ăsta l-am folosit deja de vreo 5 ori şi nu s-a consumat nici pe jumătate. În afară de faptul că lasă pielea moale, fără să o usuce, are un miros de ciocolată demenţial. Nu pot spune însă că mirosul se păstrează ore îndelungate. Concluzia este că ador şi recomand acest scrub! Îl puteţi cumpăra de aici, la preţul de 9,77 dolari/260 grame. După ce îl termin pe acesta, îl voi comanda pe cel cu mentă şi lămâie că sunt tare curioasă şi de ăsta cum o fi.

Al doilea produs care-mi place foarte mult este spuma de baie cu grapefruit si bergamotă de la Deep Steep. Obsesia mea cu băile lungi, fierbinţi, relaxante şi înspumate continuă, se pare. Neaşteptat chiar, aş adăuga. Pentru a-mi hrăni această obsesie recentă, am cumpărat, printre altele, şi această spumă de baie. Nu am o experienţă vastă în acest domeniu: nu am mai folosit decât de la Sabon şi Avon. Ceea ce vă pot spune este că cea de la Deep Steep este de departe mai bună decât cele două. Prima dată când am folosit-o, am turnat ca Gheorghe, fiind obişnuită cu spuma de la Sabon din care trebuia să folosesc o cantitate considerabilă la o singură baie. A făcut nişte spume de-am zis c-o să dea afară din cadă. Aşa că acum m-am obişnuit şi folosesc foarte puţin. Am folosit-o de vreo opt-nouă ori şi sunt aproape de jumătatea sticlei. În afară de acest aspect, am nimerit şi-o aromă care-mi place foarte mult. Amestecul de bergamotă şi grapefruit este foarte relaxant, nu foarte puternic. Cu toate că-mi place, data viitoare voi încerca o altă aromă, mai ales că au o gamă destul de variată. Puteţi găsi produsele Deep Steep aici, la nişte preţuri mai mult decât acceptabile.

Serum-ul pentru păr Frizz Be Gone de la Giovanni este un al produs cumpărat în urma aceleaşi sesiuni de cumpărături. Citisem pe mai multe bloguri păreri foarte bune despre acesta şi deşi iarna asta nu am mai suferit atât de tare din cauza părului electrizat care mă teroriza anii anteriori (m-a ajutat foarte mult Moroccanoil), mi-am dorit foarte mult să încerc acest produs. Nu a reprezentat o revelaţie şi nici nu pot spune că m-a dat cu roatele-n sus. Asta şi din cauză că Moroccanoil îşi face atât de bine treaba, încât cumpărarea serum-ului de la Giovanni nu a reprezentat nimic mai mult decât o fiţă şi o curiozitate. Este într-adevăr un produs foarte bun şi îmi place foarte mult. Doar că nu prea-i văd rostul dacă deţineţi Moroccanoil sau un alt ulei de păr. Diferenţa este că uleiul îl aplic acum doar pe părul ud, după spălare, iar serum-ul pe părul uscat, ori de câte ori simt nevoia. Oferă un luciu frumos părului şi ţine în frâu firele rebele. Cu toate astea, nu a reuşit să-mi potolească părul în zilele cu foarte multă umiditate/ceaţă. Dar văd că lumea îl admiră că are mult volum :)) Aşadar, dacă nu vă lasă sufletul să daţi o grămadă de bani pe Moroccanoil sau ce alte uleiuri mai sunt, vi-l recomand pe acesta întrucât are un preţ foarte bun, pentru o cantitate destul de mare: 5,57 dolari pentru 81 de mililitri. Îl găsiţi aici.

De asemenea, am mai cumpărat şi un ulei de corp întrucât mi-am dorit ca iarna asta să încerc şi aşa ceva în loc de tradiţionala cremă de corp. Aşa că mi-am luat uleiul de corp cu vitamina E de la Cococare. Partea proastă este că nu am fost pe fază şi nu am văzut că nu are miros. E a doua oară când păţesc o chestie de genul ăsta. Mi s-a mai întâmplat cu un ulei de cocos la care-am luat din neatenţie varianta neparfumată. Pentru mine ăsta e un minus, pentru că-mi place ca toate chestiile pe care le aplic pe corp să aibă aromă. Lăsând acest aspect la o parte, este un produs foarte foarte bun, mai ales pentru pielea uscată. Cred că o poate scoate la capăt oricât de uscată ar fi pielea! Eu îl folosesc cam o dată pe săptămână şi e de ajuns. În rest, prefer un unt sau cremă de corp. De vreo săptămână însă, am început să-l aplic zilnic pe zonele cu psoriazis şi face o treabă foarte bună. Aşadar, dacă aveţi solzi pe corp, uleiul ăsta ar putea fi salvarea voastră. Îl găsiţi aici, la un preţ foarte bun.

Ultimul produs este teoretic o pastă de dinţi, dar practic un praf de dinţi. Nu am mai folosit praf de spălat pe dinţi de pe vremea lui Ceauşescu, când tata lucra în ţările calde şi ne aducea unul cu gust şi miros de căpşuni. O nebunie! Este vorba despre ExtraBrite de la Eco-Dent. Folosesc deja de foarte mult timp aceeași pastă de dinți și eram curioasă să mai încerc și altceva. Nu mi-am format încă o părere finală despre acest produs, însă până acum îmi place. Nu are gustul foarte puternic mentolat și e și puțin sărată, probabil datorită bicarbonatului de sodiu care este primul pe lista de ingrediente. Probabil că voi reveni cu părere după ce o voi termina să văd dacă rămân la ea sau mă întorc la cea de la Jason pe care-am lăudat-o în dese rânduri. 
La mijlocul lunii decembrie, am mai facut o comandă pe iherb.com și o aștept să apară. Am cumpărat niște produse tare interesante pe care abia aștept să le încerc și pe care cu siguranță vi le voi arăta și vouă într-o postare viitoare.