24 aprilie, 2013

Ce produse mai testez


Știu că multe dintre voi așteptați partea a doua a postării cu ce mi-am cumpărat din Anglia. Ei bine, am și răspunsul!
Pentru că mi-am luat foarte multe chestii (haine) albe, negre și gri, nu ies deloc bine în poze, puse așa pe umeraș. Pur și simplu nu-ți poți da seama din poze de forma lor. M-am chinuit două week-end-uri la rând să le fac poze și să le editez ca să arate cât de cât ok, dar în final am renunțat că nu mai puteam de nervi și frustrare. Sper ca vara asta să reușesc să fac mai multe postări cu ținute, ca să le vedeți pe mine, nu pe umerașe. E păcat mare să vi le arăt altfel, pentru că pe bune că sunt niște chestii foarte drăguțe. 

Acestea fiind spuse, să trec zic la subiectul postării de azi. Și anume să vă arăt ce produse am mai primit/cumpărat și le testez în momentul de față. 
Pudră compactă CHANEL în nuanța 30 naturel, translucidă
Această pudră a fost cumpărată de către subsemnata dintr-un impuls. Nu pot să-mi explic nici în ziua de azi care a fost motivul care a dus la achiziționarea acestui produs. Cumpărasem trusa pentru voi și mi-am zis...meh, hai s-o iau și pe asta. Nu regret c-am luat-o, pentru că e foarte potrivită ca pudră de poșetă: are ambalaj drăguț, oglindă...tot ce-i trebuie. Rămâne de văzut și dacă e bună sau am dat banii pe ea de pomană. 
Fond de ten BOURJOIS Healthy Mix în nuanța 51
Puteți găsi acest produs printre cele cinci fonduri de ten preferate ale mele din toate timpurile - postare făcută anul trecut, dar plănuiesc să fac una și anul acesta pentru că s-au mai schimbat niste treburi. Și cum recent i-au schimbat ambalajul și îmbunătățit formula, nu puteam să-l ignor. Mai ales că nu i-am făcut niciodată review. 
Cremă de față energizantă NIVEA Q10 Plus anti-rid cu SPF 15
Recent lansată pe piață, această cremă ce conține Q10, creatină și extras de goji - cred că știm cu toții cam cât de minunate sunt fructele de goji și cam cât de multă vitamina C conțin - promite să reducă vizibil ridurile, conferind pielii un aspect proaspăt și radios. Încerc să-i fac loc în rutina mea de îngrijire a tenului, mai ales că acum lucrez să-mi compun rutina pentru vară. Voi face o postare separată despre aceasta, odată ce voi fi mulțumită de ea. De rutină zic :D 
BB Cream Skin Match Care de la ASTOR 
Văd că moda asta a BB cream-urilor nu are de gând să se termine, așa că încerc și eu pe cât posibil să testez cât mai multe și să vă povestesc și vouă despre ele. Din păcate, momentan cea de la Astor este mult prea închisă pentru tenul meu. Aștept cu interes să mă bronzez și eu puțin și să pot s-o pun la treabă. 
Mascara Lovely Doll de la ASTOR 
Deja am citit o groază de păreri bune despre acest rimel și sunt și eu destul de curioasă de el, mai ales că are o periuță atât de...specială. Aduce puțin cu cea de la They're Real de la Benefit, un rimel pe care eu l-am iubit tare mult. O am deja de vreo două săptămâni și nu știu zău cum am rezistat până acum să n-o folosesc, mai ales că eu iubesc rimelurile. Dar, m-am hotărât ca de mâine să încep s-o folosesc, mai ales că am deschis-o să-i fac poze pentru voi. Așa că zarurile au fost aruncate! 
Sebium AI Corector de la BIODERMA în nuanța light
Ce este mai exact acest produs? Sub capac are o cremă compactă de culoare verde care se folosește pentru a masca inflamațiile și a acoperi roșeața. În tubul propriu-zis, are o cremă nuanțatoare care tratează și uniformizează tenul. Sunt mega-curioasă de acest produs! Singura cremă colorată pe care-am avut-o în viața mea a fost cea de la Nivea, acum 740 de ani. Nici nu cred că se mai găsește la noi pe piață. 
Îmi imaginez că e perfectă pentru acele zile când n-ai chef să te dai cu kile de fond de ten. Gen te trezești după o noapte de beție și dans până în zori, descoperi cu stupoare că ai frigiderul gol, ești leșinată de foame și vrei să mergi la piață, dar...șoc și groază! Te uiți în oglindă și arăți fix așa...
Și parcă nu ai vrea să te vadă juma' de cartier în halul ăsta, dar nici n-ai vrea să stai să-ți construiești fața vreo oră-două până arată cât de cât normal. Haideți că am aberat grupa mare! Ați înțeles voi ideea. 
Iluminator Touche Eclat de la YSL în nuanța 1
Pentru că sunt o incompetentă, am rămas fără baterie la aparatul vieții fix cand urma să-i fac acestui produs poză separată. Dar puteți să-l vedeți în poza de grup de la începutul postării. Este unul dintre produsele cele mai celebre, toaaaată lumea vorbește despre el. Îl am de două săptămâni, mi-am cam făcut o părere despre el, așa că probabil în curând îi voi face și review. 
În afară de produsele de mai sus, am mai pus gheara și pe niște oje, pe care o să vi le arăt rând pe rând în postările cu Oja săptămânii. 
Pe final, mai vreau să vă spun niști chestii. 
1. Mâine dimineață voi anunța câștigătoarea voucher-ului la Le Lotus Bleu
2. Mă gândesc să fac o postare lunară despre ce produse mai am în teste sau am mai cumpărat. Ceva regulat de genul postărilor Cinci preferate și-o dezamăgire. 
3. De asemenea, pe același principiu ca cel de mai sus, mă gândesc să fac la finalul fiecărei luni o postare cu cel mai purtat machiaj din luna respectivă. Nu sunt vreo expertă în acest domeniu, nu fac machiaje complicate, însă mă gândeam că poate ați fi interesate să vedeți cam pe ce produse de machiaj mi s-a pus pata în luna respectivă. 
4. Momentan, țin dietă și fac sport zilnic 7 din 7. Am slăbit vreo 6 kile și mă întrebam dacă ați fi interesate de o postare sau mai multe despre dietă, sport, stil de viață, motivație șamd. Îmi pare rău că nu am făcut poze înainte și nici nu m-am măsurat. Dar aș avea câteva chestii de povestit.
Ce părere aveți despre propunerile mele?